Monday 6 October 2014

Οθέλλος - ΑΠΟΕΛ, Το προφίλ του σημερινού μας αντιπάλου

@apoelgroup @apoelfcofficial 
Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της ομάδας και όλοι οι ποδοσφαιριστές της αποστολής, πλην του Παπάζογλου, προπονήθηκαν κανονικά.

Ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί στο ΠΑΠ και αρχίζει στις 18:30 το απόγευμα.

Ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από την Cytavision στο κανάλι 201 και σε Live Streaming από την Cytanet στο http://webtv.cytanet.com.cy/ του υπολογιστή σας με κόστος 7.06 ευρώ.

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε 800 εισιτήρια για προπώληση, όμως το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας περιορίστηκε στα 300 περίπου. Τα ταμεία για πώληση εισιτηρίων και οι είσοδοι του σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος θα ανοίξουν στις 17.00. Οι τιμές είναι 15ευρώ τα κανονικά και 10ευρώ τα μαθητικά.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενηθούν στην Δυτική κερκίδα και θα εξυπηρετούνται από δύο ταμεία στην Δυτική κερκίδα.

Ποιος είναι ο σημερινός μας αντίπαλος:
Οθέλλος - othellosfc.com.cy 
Ο Οθέλλος της ακριτικής Αθηαίνου διανύει την ιστορικότερη χρονιά από το έτος της ίδρυσης του αφού για πρώτη φορά αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία του Παγκυπρίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος.
othellosfc.com.cy
Το γήπεδο του Οθέλλο στην Αθηαίνου δεν πληρεί τα κριτήρια της Α' κατηγορίας με αποτέλεσμα η ακριτική ομάδα να αναγκαστεί να δηλώσει για έδρα της το γήπεδο της Ανόρθωσης, Αντώνης Παπαδόπουλος χωρητικότητας 9,782

Ο Οθέλλος δεν έχει καμία διάκριση στην ιστορία του, ενώ στην Α' κατηγορία ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος τερματίζοντας 2ος, πίσω από την πρωταθλήτρια Αγία Νάπα.
ΠΑΠ - othellosfc.com.cy
Προπονητής του Οθέλλο είναι ο κύριος Σακκάς.

Προϊστορία: Ο σημερινό αγώνας θα είναι και ο πρώτος επίσημος ανάμεσα στις 2 ομάδες, το καλοκαίρι αντιμετωπίσαμε τον Οθέλλο σε 2 αγώνες προετοιμασίας στον Αρχάγγελο όπου και μετρούμε από 1 νίκη. Στις 09/08 κερδίσαμε με 3-1 με τέρμα του Κακά, και 2 του Σωτηρίου, ενώ στις 22/08 ηττηθήκαμε με 1-2, για την ομάδα μας σκόραρε ο Άλτο Ατόρνο, που ήταν και το τελευταίο του παιγνίδι με την ομάδα μας πριν την αποχώρηση του.

Τα στατιστικά του Οθέλλου:

Ο Οθέλλο βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχει δώσει 5 αγώνες, 3 εντός έδρας και 2 εκτός. Έχει κερδίσει 1 αγώνα στην έδρα του ενάντια στην Δόξα με 2-0, και έχει φέρει 1 ισοπαλία εκτός έδρας με την Άχνα 0-0. Ηττήθηκε σε 3 παιγνίδια, 2 εντός και 1 εκτός. 

Πέτυχε 2 τέρματα και δέχθηκε 6, έχει διαφορά τερμάτων -4. Έχει 4 βαθμούς ενώ σε 2 αγώνες με Άχνα και Δόξα δεν δέχθηκε κανένα γκολ. Σκοράρει 0.4 τέρματα ανά αγώνα και δέχεται 1.2 σε κάθε αγώνα.

Μεγαλύτερη νίκη το 2-0 πάνω στην Δόξα και μεγαλύτερη ήττα το 0-4 με Απόλλωνα.

Τα 2 γκολ πέτυχαν, ο Παναγιώτου κι ο Βραζιλιάνος Thiago Santos.

Παίκτες:

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης είναι ο 29χρονος Γεωργιανός Khmaladze, και νεαρότεροι οι 18χρονοι Παπαηρακλέους και Αγαπίου.

5 παίκτες έχουν αγωνιστεί και στα 5 παιγνίδια του Οθέλλου, οι Khmaladze, Ευθυμίου, Ndong, Kvaskhvadze και ο Alain Álvarez, ενώ άλλοι 7 έχουν παίξει και στα 5 παιγνίδια αλλά με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, και είναι οι, Βασιλείου, Παναγιώτου, Thiago Santos, Χατζηγιαννακού και ο Vera.
Από τα πιο πάνω στατιστικά, συμπερασματικά λέμε ότι οι 12 παίκτες που αγωνίστηκαν  μέχρι τώρα, αποτελούν και τον βασικό κορμό πάνω στον οποίο βασίζεται ο προπονητής κ. Σακκάς.

Τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του Οθέλλο κατά την φετινή καλοκαιρινή περίοδο είναι:
Thiago Santos, Grigalashvili, Sassi, Dennis Nieblas, Neagu, Ευθυμίου, Πουτζιούρης, M. Sassi, J. Vera, Παναγιώτου, και ο Alain Álvarez από την Ισπανική Gijón,
Επιμέλεια άρθρου: Α.Ευαγόρου

No comments:

Post a Comment