Thursday 28 March 2013

Ο ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ


Αδέλφια ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΕΣ,
Εμείς εδώ στο ΑΠΟΕΛΓΚΡΟΥΠ, δεν θα σας κάνουμε καμία οικονομική ανάλυση κερδών η ζημιών σχετικά με την κρίση που ταλανίζει τον τόπο μας και τον κάθε ένα από εμάς, αυτό το κάνουν άλλοι, εξ άλλου δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες μας.

Άμεση προτεραιότητα μας ήταν, είναι και θα πρέπει να παραμείνει η απρόσκοπτη συγκέντρωση στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος.
Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα και ούτε και είναι του παρόντος.
Θα τα πούμε όμως, "εν καιρώ τα δέοντι".

Εμείς εδώ στο ΑΠΟΕΛΓΚΡΟΥΠ όμως, θα ζητήσουμε με τον ποιο επίσημο τρόπο την παραμονή του καταξιωμένου προπονητή μας, κυρίου Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αγαπητέ Ιβάν,
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας, έχεις καθήκον να παραμείνεις στην ομάδα, είσαι ένας από εμάς.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που περνά η ομάδα μας, έχεις υποχρέωση να παραμείνεις στην ομάδα σου, στην ομάδα που ανέδειξες, στην ομάδα που λάτρεψες, στην ομάδα που αγάπησες και αγαπήθηκες όσο κανένας άλλος προπονητής της σύγχρονης ιστορίας του ΑΠΟΕΛ μας.
Το ΑΠΟΕΛ μας είναι και ΑΠΟΕΛ σου, κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα, ακόμα και όταν η ομάδα ήταν 6 βαθμούς πίσω από τους ακατονόμαστους, η επιθυμία παραμονής σου από τον κόσμο της ομάδας μας άγγιξε Εθναρχικά νούμερα στα διάφορα γκάλοπ που "έτρεξαν" στις αθλητικές ιστοσελίδες... η αγάπη και η στήριξη του κόσμου άγγιξε το εξωπραγματικό ποσοστό του 90%.

Δεν μπορείς να μας αφήσεις ειδικά τώρα που η ομάδα σε χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε, μην γίνεις κι εσύ ακόμα ένας "περαστικός" όπως τόσοι και τόσοι άλλοι από αυτόν τον τόπο.

Ποτέ τα χρήματα δεν έπαιξαν πρωτεύοντα ρόλο στην πορεία σου, ακόμα κι όταν τα σκορπούσαμε απερίσκεπτα, εσύ δεν το εκμεταλλεύτηκες  να πετάξεις χρήματα του ΑΠΟΕΛ για να ικανοποιήσεις το αιώνιο διψασμένο για παικταράδες αίσθημα του Αποελλίστα.
Προστάτευσες τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ, φύλαξες τα χρήματα του ΑΠΟΕΛ, εσύ ποιο πολλά από όλους γνωρίζεις με πόση δυσκολία ήρθαν αυτά τα χρήματα στα ταμεία της ομάδας μας, τα φύλαξες όμως για τους δύσκολους καιρούς σαν να προαισθανόσουν για το κακό που θα ερχότανε.

-Αν τώρα χάσαμε 2 εκατομμύρια από το κούρεμα, δεν έχεις καμία ευθύνη εσύ, το καλό είναι ότι αυτές οι απώλειες θα μετατραπούν σε μετοχές, μηδενική αξίας σήμερα αλλά κάποιας μελλοντικής αποταμιευτικής αξίας για το ΑΠΟΕΛ μας σε 7 με 8 χρόνια.-

Για όλα αυτά σε ευχαριστούμε, και σου ζητούμε να κάνεις το αυτονόητο και να παραμείνεις στην ομάδα.

Φτιάξε το συμβόλαιο σου μέσα στα σημερινά οικονομικά μας πλαίσια, και με τα νέα δεδομένα ετοίμασε το επόμενο ΑΠΟΕΛ που μόνο εσύ μπορείς να οργανώσεις όπως πρέπει.

Πατρίδα μας η Κύπρος, Οικογένεια μας ο ΑΠΟΕΛ.



1 comment:

  1. Bravo pedia kanete kali doulia sinextiste etsi!

    ReplyDelete