Sunday 5 October 2014

Rayo Vallecano 0-2 Barcelona με σκόρερ τους συνήθεις ύποπτους Messi και Neymar

@apoelgroup  +FC Barcelona 
Rayo Vallecano 0-2 FC Barcelona: Σκόραραν οι συνήθεις ύποπτοι Messi και Neymar.

Η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον 6 όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάρτσα, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην αγωνιστική γι αυτό το Σαββατοκυρίακο με νίκη 0-2 πάνω στην Βαγιεκάνο, ενώ ΠΑΡΙ και Άγιαξ αγωνίζονται σήμερα με Ζβόλλε και Μονακό αντιστοίχως, ενώ ο 4ος του ομίλου ΑΠΟΕΛ, παίζει αύριο με τον Οθέλλο Αθηαίνου.

2 τέρματα σε 2 λεπτά από το δυναμικό δίδυμο της Barcelona και νίκη επί των Vallecas!

Με 2 τέρματα στο πρώτο μέρος, από τους Messi και Neymar, η Barça διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Rayo έπαιξε με 10 παίκτες στην τελευταία μισή ώρα. Μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη σε έκταση η νίκη για την Μπάρτσα, κατάφεραν όμως να διατηρήσουν το αήττητο ρεκόρ τους καθώς και το ρεκόρ χωρίς να έχουν δεχθεί τέρμα στο πρωτάθλημα ακόμα.
#BARCA
Ο Luis Enrique, όπως και ο Γιώργος ΔΩΝΗΣ, εφαρμόζει την εναλλαξιμότητα στην ομάδα.

Ο Luis Enrique με αλλαγές στην αρχική 11αδα, ξεκίνησε με τους Piqué και Bartra στην καρδιά της άμυνας και τον Mathieu σαν αριστερό μπακ, ενώ κράτησε στον πάγκο τους Mascherano και Jordi Alba.

Στα χαφ ο Xavi πήρε για ακόμα μια φορά φανέλα βασικού δίπλα στους Iniesta και Busquets, ενώ ο Munir πήρε τη θέση του Pedro στην επίθεση.

Η ομάδα της Μπάρτσα δεν φάνηκε να επηρεάζεται από το ροτέϊσιον, ενώ η Rayo ήταν αποφασισμένη να αντισταθεί στους πρωτοπόρους.

Messi και Neymar οι συνήθεις ύποπτοι και πάλιν

Ο Μέσσι ζήτησε πέναλτι που δεν του δόθηκε, ενώ σωστά του ακυρώθηκε γκολ ως όφσαιτ.
Οι Βαγιεκάνοι πλήρωσαν το τίμημα της αμυντικής συμπεριφοράς τους με τον Messi να πετυχαίνει ένα έξυπνο γκολ μετά από την κάθετη μπαλιά του Piqué, έστρωσε την μπάλα με το κεφάλι και με πλασέ την έστειλε στα δίκτυα του τερματοφύλακα Toño και 0-1.
2 λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Neymar να σκοράρει διπλασιάζοντας τα τέρματα της Μπάρτσα μετά από ασίστ του Munir και 0-2.
Ήταν το 7ο γκολ για τον Βραζιλιάνο σταρ στη φετινή σεζόν μέχρι τώρα.

Ο Bravo κάνει νέο ρεκόρ πρωταθλήματος

Στο 21ο λεπτό του αγώνα, ο Claudio Bravo ισοφάρισε το ρεκόρ ανέπαφης εστίας του Artola ενώ τώρα το έχει ξεπεράσει. Η άμυνα της Μπάρτσα με τους Piqué - Bartra - Mathieu ήταν απροσπέλαστη.

Αρκετές ευκαιρίες στο Β' μέρος

Στο Β' μέρος, η Βαγιεκάνο έμεινε με 10 παίκτες μετά και τη 2η κίτρινη στον Morcillo στο 60'.

Η Barça άρχισε να βρίσκει πιο εύκολα άδειους χώρους και να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες με τον Rakitic (αλλαγή με Iniesta στο 70), τον Sandro (αλλαγή με Neymar στο 80) κυρίως όμως με τον Messi χωρίς επιτυχία και το 0-2 να παραμένει σαν τελικό αποτέλεσμα.

Έχουμε δυο εβδομάδες διακοπή στο πρωτάθλημα, ένεκα Εθνικών ομάδων, πριν από τις αναμετρήσεις στο Camp Nou, με την Eibar και ακολούθως με τον Ajax για το Τσάμπιονς Λιγκ ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Real στην Μαδρίτη για την Πριμέρα ντιβίσιον.

FC Barcelona - Eibar, 18/10/2014
FC Barcelona - Ajax, 21/10/2014


HIGHLIGHTS - Rayo Vallecano - FC Barcelona, 0-2... από fcbarcelona

Για την Μπάρτσα γράφει ο NICK BEDSON
fcbarcelona.com
Φώτος: MIGUEL RUIZ-FCB
Επιμέλεια άρθρου: Άνδρου Ευαγόρου

No comments:

Post a Comment