Sunday 5 October 2014

APOELfutsal 15.00 Vegakameratene, ΝΑΙ στην νίκη, ΟΧΙ στην τριπλή ισοβαθμία

@apoelgroup @apoelcomcy
Νίκη για την ομάδα μας, είναι το πρώτο ζητούμενο κι ακολούθως θα περιμένουμε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.

Μια νίκη δεν διασφαλίζει την πρόκριση στο ΕΛΙΤ ράουντ διότι σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας μένουμε εκτός, αφού το παθητικό τερμάτων που έχουμε είναι εις βάρος της ομάδα μας, η ήττα  από την Slov-Matic Bratislava στην πρεμιέρα με την 5αρα δυστυχώς θα μας κοστίσει αν στον άλλο αγώνα ηττηθούν οι Σλοβάκοι οι οποίοι περνούν και με ήττα. Αν οι Σλοβάκοι "δώσουν" το παιγνίδι (ναι κι εδώ λειτουργεί η Γιουροβίζιον) στους γείτονες, φίλους και διοργανωτές Ούγγρους, τότε ο ΑΠΟΕΛ είναι εκτός.
Η βαθμολογία:
APOELfutsal 15.00 Vegakameratene & Slov-Matic 17.15 Berettyóújfalu
#APOELfutsal
Πανέτοιμη η ομάδα μας για την μεγάλη πρόκριση!! Νίκη επί των πρωταθλητών Νορβηγίας και ισοπαλία ή ήττα για τους Ούγγρους από τους Σλοβάκους χρειάζεται η ομάδα μας για να περάσει στο Elite Round της διοργάνωσης. #apoelfutsal

Συνδυασμό αποτελεσμάτων χρειάζεται σήμερα η ομάδα futsal του Σωματείου μας για να προκριθεί στο Elite Round του UEFA Futsal Cup η οποία στις 15:00 αντιμετωπίζει τους πρωταθλητές Νορβηγίας.

Η ομάδα μας μετά τη νίκη επί των πρωταθλητών Ουγγαρίας την περασμένη Παρασκευή, αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού και πλέον με νίκη επί της Vegakameratene, Νορβηγίας και ισοπαλία ή ήττα της MVFC Berettjóújfalu με την πρωταθλήτρια Σλοβακίας θα βρεθεί στις κορυφαίες 16 ομάδες της Ευρώπης.

Ήδη η τεχνική μας ηγεσία προετοίμασε κατάλληλα τους φουτσαλιστές μας για τον σημερινό πολύ δύσκολο αγώνα με τους Νορβηγούς οι οποίοι παρά τις δύο ήττες τους μέχρι τώρα στον όμιλο έχουν τις δικές τους ελπίδες πρόκρισης εάν κερδίσουν την ομάδα μας και παράλληλα ηττηθούν οι Ούγγροι από τους Σλοβάκους.

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας με τον προπονητή μας Γιώργο Πλατή να μην έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο με κίτρινες κάρτες Κωνσταντίνο Κουλουμπρή.

Όλοι οι υπόλοιπο φουτσαλιστές μας βρίσκονται στην διάθεση της τεχνικής μας ηγεσίας.
Το παιχνίδι αρχίζει στις 15:00 και ζωντανή κάλυψη του αγώνα με βίντεο και φωτογραφικό υλικό θα υπάρχει μέσω των επίσημων μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Σωματείου μας Twitter (https://twitter.com/apoelcomcy) και Facebook (https://www.facebook.com/apoel.afc.official).

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας αρχίζει στις 17:15 ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ουγγαρίας MVFC Berettjóújfalu και την αντίστοιχη της Σλοβακίας Slov-Matic Bratislava.

apoel.com.cy

No comments:

Post a Comment