Friday 8 August 2014

Ένας φίλος ήρθε ψες απ' τα παλιά

Ο εκλεκτός φίλος του ΑΠΟΕΛ, Ιρλανδός δημοσιογράφος Εμέτ Μαλόνε - Emmet Malone, ο οποίος πέρσι έβαλε το "χεράκι" του για να βγει το όνομα του ΑΠΟΕΛ από την κληρωτίδα της ΟΥΕΦΑ, βάζοντας μας στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με ψεσινό τιτίβισμα του στο Τουίτερ δια μέσου του apoelgroup, μας εύχεται καλή τύχη στην σημερινή κλήρωση, χαίρεται που τα πράματα πάνε καλά για μας και εκφράζει τη χαρά του για τα γκολ του συμπατριώτη του Ω! Σέρινταν!

Όλοι θυμόμαστε πως πέρσι είχαμε απευθύνει πρόσκληση στον κ.Μαλόνε για να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ο ίδιος προτίμησε να μας "στείλει" τον TOM και τον αδελφό του JAMES στη θέση του. Ο ΤΟΜ είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδία του.

@emmetmalone - Καλή τύχη αύριο (σήμερα)

Είστε ένα γύρο μακρυά ακόμα. Χαίρομαι που τα πράματα πάνε καλά μέχρι τώρα, είναι ευχάριστο που ο Κίλιαν Σέρινταν είναι "ανάμεσα στα γκολ"
Η επικοινωνία μας ξεκίνησε με αφορμή την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ πάνω στην Ελσίνκι: Γεια σου ΑΠΟΕΛ, φαντάζομαι δεν με χρειάζεστε φέτος, υπονοώντας την περσινή κλήρωση και την τύχη του!


apoelgroup.com/2014/01/blog-post.html

No comments:

Post a Comment