Wednesday 4 June 2014

Η ΚΟΠ όρισε επιδιαιτητή, η αέλ αδιαφορεί, ο ΑΠΟΕΛ προχωρεί

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσίας, όρισε για την εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης (έφεσης) τον δικηγόρο κ. Λοΐζο Παπαχαραλάμπους, ενώ η αέλ … αποποιήθηκε του δικαιώματος της, εξ άλλου, δεν υπάρχει κανένας λόγος πλέον να ασχοληθεί με την έφεση, η οποία αν τελικά εκδικαστεί, θα είναι ουσιαστικά άνευ ουσίας για την αέλ.
@cfa
Ο ΑΠΟΕΛ όμως θα πάρει την υπόθεση μέχρι τέλους, (είναι υπόχρεος) για να απονεμηθεί δικαιοσύνη, να εφαρμοστεί ο νόμος, να αποκατασταθεί η τάξη και να έχει αντίκρυσμα η προκήρυξη του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος, προλαβαίνοντας τυχόν χάος που θα επέλθει από του χρόνου για παρομοίου φύσεως υποθέσεις / αποφάσεις.
Επιπλέον ο Πειθαρχικός εισαγγελέας της ΚΟΠ κ.Βρυωνίδης απέσυρε την Έφεση του.
Στη Διαιτητική Πειθαρχική Επιτροπή η Έφεση του ΑΠΟΕΛ cfa.com.cy
Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Σε συνέχεια της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ σύμφωνα με την οποία Διαιτητική Πειθαρχική Επιτροπή θα επιλαμβάνεται την εκδίκαση Εφέσεων κατά αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού της Οργάνου (Δικαστική Επιτροπή) , σε οποιαδήποτε περίοδο κατά την οποία το Εφετείο δεν είναι δεόντως συγκροτημένο και / ή αμελεί να ασκήσει τα καθήκοντα του,  η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ κατά τη χθεσινή της συνεδρία, όρισε ως επιδιαιτητή για την εκδίκαση της Έφεσης του ΑΠΟΕΛ κατά της απόφασης της Δικαστικής Επιτροπής για το διακοπέντα αγώνα με την ΑΕΛ το Δικηγόρο κ. Ευθύμιο Ευθυμίου, εφόσον η ΑΕΛ αποποιήθηκε του δικαιώματος και δεν προχώρησε στον ορισμό διαιτητή εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας.

Ως εκ τούτου, η διαδικασία θα προχωρήσει με τα υπόλοιπα μέρη.

Το ΑΠΟΕΛ όρισε σαν διαιτητή για εκδίκαση της πιο πάνω Έφεσης το δικηγόρο κ. Λοϊζο Παπαχαραλάμπους.
Απόσυρση Έφεσης κατά των ποινών cfa.com.cy
Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014
Η ΚΟΠ ενημερώνει πως με σημερινή επιστολή του προς την Ομοσπονδία, ο Επικεφαλής Πειθαρχικός Εισαγγελέας ΚΟΠ, κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης, απέσυρε την Έφεση που καταχώρησε εναντίον των ποινών που επέβαλε η Δικαστική Επιτροπή στις 22 Μαϊου 2014, στα Σωματεία ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ για το μεταξύ τους διακοπέντα αγώνα στις 17 Μαϊου 2014 στο Τσίρειο.

No comments:

Post a Comment