Thursday 12 June 2014

Μπρος Ομίλοι και πίσω άδειο Ταμείο - "Ακριβές" αποφάσεις

 Βοά το διαδίκτυο με το θέμα του Τομάς Ντε Βινσέντι και τα "καμώματα" του Ολυμπιακού, ο οποίος τελικά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μεν άλλη προσφορά στα χέρια του, αλλά συζητά μόνο πώληση του παίκτη, τον οποίο και κοστολογεί (500χιλ.) μισό εκατομμύριο Ευρώ, μετρητά και ακατέβατα. (παιγνίδια στρατηγικής).

Ο Πετρίδης είναι καλός "παίκτης" και πολύ προσεκτικός γι αυτό και ζήτησε χρόνο μέχρι τη Δευτέρα για να δώσει τελική απάντηση. Εξάλλου σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να διασαλευτούν οι καλές σχέσεις που έχει με τον Ολυμπιακό.

Δίκοπο μαχαίρι η απόφαση Πετρίδη, να γυρίσει σπίτι με άδεια χέρια? Θα τον κράξουν οι πάντες.
Θες ομίλους? Χρειάζεσαι ενίσχυση ποιοτική!
Αξίζει τέτοια λεφτά ο Αργεντίνος? Πλήρωσε!

Αν όχι, βρες αστέρι άλλο.... πάντα μέτρο σύγκρισης στο μυαλό όλων, θα παραμένει η πετυχημένη αγορά Αίλτον Αλμέιδα από την Κοπεγχάγη και η χρυσομεταπώληση του στη συνέχεια.

Από την άλλη, η μεριά του Αργεντίνου Ποδοσφαιριστή προέβαλε μια νέα απαίτηση, ζήτησε από τον Πετρίδη 50% μισθολογική αύξηση επί των υφιστάμενων παροχών.

Επιπλέον το ταμείο είναι μείον και στο τέλος θα αναγκαστούμε να κάνουμε, όχι 1, αλλά 3 συνολικά υπερβάσεις για να καλυφθούν οι 3 σημαντικές θέσεις που θα μας βοηθήσουν στην διεκδίκηση της πρόκρισης σε ομίλους.

Στη συνάντηση με την Πειραϊκή ΠΑΕ, συζητήθηκε επίσης θέμα Ανδρέα Τάτου, ενώ είχε γίνει κουβέντα και για τον Τάσο Παπάζογλου.
Σε σχέση με το θέμα Τζιμπούρ δεν έχουμε καμία πληροφόρηση επί του παρόντος.

Η μέρα είχε ξεκινήσει πολύ καλά, αφού το καθορισμένο ραντεβού του Δώνη και της Δικηγόρου κα. Σουλούκου, μαζί  με τους Πρόδρομο και Βάσο, κράτησε μόνο μισή ώρα. Οι 2 πλευρές, έδωσαν τα χέρια, έβαλαν την υπογραφή τους σε προσύμφωνο, και αναχώρησαν για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της ημέρας. Το συμβόλαιο Δώνη, συμπεριλαμβάνει κι αυτό των συνεργατών του.
Να πληροφορήσουμε επίσης τους αντιΑΠΟΕΛλίστες που χαίρονται ότι δεν μπήκαν υπογραφές σε συμβόλαιο, να τους αναφέρουμε ότι και οι υπογραφές στο προσύμφωνο την ίδια δέσμευση έχουν, μέχρι της ανταλλαγής των επίσημων εγγράφων μεταξύ των δικηγόρων.

ΕΛΕΩΣ... προσέχεται τη διαβάζεται και που το διαβάζεται... οι ορκισμένοι αντιΑΠΟΕΛλίστες του κίτρινου τύπου καραδοκούν παντού.
@apoelgroup

No comments:

Post a Comment