Friday 13 June 2014

Παρασκευά - Παπαστόλου - Nascimento οι άρχοντες των ακαδημιών

Ο Σάββας Παρασκευάς αναλαμβάνει τη τεχνική διεύθυνση σε όλα τα τμήματα υποδομών της ομάδας μας. Αναλαμβάνει τα βλαστάρια και τα εκκολαπτόμενα ταλέντα του ΑΠΟΕΛ, αυτά που ευχόμαστε μια μέρα στο μέλλον, να στελεχώσουν την Α΄ομάδα.

Δυστυχώς ο τομέας "Ακαδημίες" είναι μια πονεμένη ιστορία στον ΑΠΟΕΛ. Πάντοτε το κάθε νέο ξεκίνημα διατυμπανίζεται με βαρύγδουπες δηλώσεις και αρκετές υποσχέσεις. Τα αποτελέσματα σε επιπέδου πρώτης ομάδας είναι ανύπαρκτα. Δεν βρέθηκε ακόμα ο νέος Μπίδης, ο νέος Νεκτάριος.
Κι ο Μάριος τι είναι θα μου πείτε? Ευτυχώς που οι περσινές συγκυρίες έφεραν τον Μάριο στο προσκήνιο, και το παιδί άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και δικαίωσε αυτούς που τον επέλεξαν, αλλιώς θα είχαμε αντίθετη πορεία με αυτή που έχει τώρα ο νεαρός.


Προς Θεού δεν μηδενίζουμε την τεράστια δουλειά που γίνεται σε όλα τα roots και τα unders. Οι επιτυχίες όλων των τμημάτων είναι εκπληκτικές, εξάλλου μιλούν μόνα τους τα τρόπαια και οι διακρίσεις που παίρνουν. Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε από το δω, είναι να δούμε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ των Unders να γίνονται UPPERS και να καθιερώνονται.

Καλή αρχή στο φίλο Σάββα, σοβαρό και μετρημένο παιδί, μα πάνω από όλα αγνό ΑΠΟΕΛλίστα.
Καλή αρχή και στον Κωνσταντίνο, οι περγαμηνές που τον ακολουθούν, μας δίνουν μια ευχάριστη νότα αισιοδοξίας.

Πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημιών apoelfc.com.cyΗμερομηνία Έκδοσης: Ιούν 13, 2014
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την πρόσληψη Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Την θέση αναλαμβάνει ο κ. Σάββας Παρασκευά.

Είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA PRO LICENCE και ενεργό μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Κύπρου, της Ομοσπονδίας Προπονητών Ελλάδος και του Συνδέσμου Γυμναστών Κύπρου.

Ο κ. Παρασκευά έχει μεγάλη εμπειρία μέσω της προπονητικής του θητείας τόσο σε επίπεδο Ακαδημιών όσο και σε επίπεδο επαγγελματικών ομάδων Α’ κατηγορίας.

Ο Σάββας Παρασκευά θα έχει υπό την ευθύνη του την εποπτεία όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων, όλων των κατηγοριών της  Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ καθώς και την εποπτεία και αξιολόγηση όλων των προπονητών που εργάζονται σε αυτές.

Θα συνεργάζεται άμεσα με τον Γενικό Διευθυντή Ακαδημιών Κωνσταντίνο Παπαποστόλου στον οργανωτικό τομέα και με τον Τεχνικό Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος David Nascimento στον αγωνιστικό τομέα.

Καλωσορίζουμε τον Σάββα Παρασκευά στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει.

Ο Κ. Παπαποστόλου, διευθυντής Ακαδημιών ΑΠΟΕΛ apoelfc.com.cy
Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούν 10, 2014
Στο πλαίσιο της πλήρους αναδιάρθρωσης των Ακαδημιών της ποδοσφαιρικής ομάδας, με επαγγελματική προσέγγιση έτσι ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που είναι η δημιουργία και ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων, αλλά και η σωστή διαχείριση όλων των παιδιών που συμμετέχουν στις ακαδημίες της ομάδας μας,  η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την πρόσληψη Διευθυντή Ακαδημιών.

Την θέση αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παπαποστόλου.
Ο κ. Παπαποστόλου έχει πλούσια εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα αφού θήτευσε για εννέα χρόνια στην ΑΕΚ Αθηνών ως Διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος και υπεύθυνος Διεθνών σχέσεων.
Ο κ. Παπαποστόλου είναι κάτοχος διπλώματος Sports Management  και είχε ενεργή συμμετοχή σε οργανωτικό επίπεδο, σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων και του τελικού του Champions League.

Αυτή την στιγμή ο κ. Παπαποστόλου βρίσκεται στο στάδιο αξιολόγησης όλων των προπονητών των ακαδημιών, ενώ μέσω προσωπικών συνεντεύξεων αξιολογεί και όλες τις νέες αιτήσεις που έχουν γίνει για ανάληψη θέσης προπονητών σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Άμεσος συνεργάτης του κ. Παπαποστόλου είναι ο Τεχνικός Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος David Nascimento.

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Παπαποστόλου στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει.

No comments:

Post a Comment