Wednesday 30 July 2014

Αρχή από το Sonera και με Φάρο τις επικές Ευρωπαϊκές πορείες του 09 και του 11

Η 11αδα
Με σεβασμό στη περσινή προσπάθεια, όπως είπε κι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ, και με Φάρο τις επικές Ευρωπαϊκές πορείες του 09 και του 11, καθώς και την περσινή εμπειρία των ομίλων του Γιουρόπα, ξεκινάμε σήμερα από το στάδιο ΣΟΝΕΡΑ, με τη δύναμη του Θεού, μια νέα χρονιά με τις ευχές όλων να συνοδεύουν την ομάδα και τις προσδοκίες όλων μας να είναι στα ύψη.

Δεν πρέπει να  να ξεχνάμε το "Βατερλώ του ΑΠΟΕΛ" και τους αποκλεισμούς των τελευταίων ετών από την Neftchi του Baku, την Maribor της Σλοβενίας και την Zulte Waregem Βελγίου και πιο παλιά τον εφιάλτη της BATE Borisov που ακόμα μας κατατρέχει.

Η τελευταία νίκη του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη ήταν πέρσι στο ΓΣΠ με 2-1 πάνω στην Γαλλική Bordeaux, ενώ είχαν προηγηθεί 11 ολόκληροι Ευρωπαϊκή αγώνες χωρίς Νίκη κι αυτό είναι ένα πολύ αρνητικό στατιστικό στοιχείο για τον ΑΠΟΕΛ.

Οι Ευρωπαϊκές παρουσίες του 09 και του 11 έδωσαν στον ΑΠΟΕΛ τα μέγιστα σε βαθμούς, σε αναγνωρισιμότητα αλλά και σεβασμό από τις ομάδες της Ευρώπης, ενώ συνέβαλαν στην βελτίωση των κακών στατιστικών των προηγούμενων χρόνων.
Σήμερα μετρούμε: 46 Νίκες - 36 Ισοπαλίες - 64 Ήττες

Στον σημερινό αγώνα:

Είδαμε τον Μαντούκα στην χθεσινή προπόνηση να βγάζει κανονικά ολόκληρο το πρόγραμμα κάτι που σημαίνει ότι μπορεί πια να είναι στα υπόψιν του προπονητή, δεν προβλέπεται να αγωνιστεί κυρίως για λόγους προφύλαξις εν όψη επαναληπτικού.
Είμαστε μεν αισιόδοξοι για την θετική έκβαση του σημερινού αγώνα, όμως η πρόκριση θα κριθή στη Λευκωσία και είναι εκεί που θα χρειαστεί ο "έτοιμος" Μαντούκας, χωρίς να αποκλείουμε την όποια έκπληξη από τον ΔΩΝΗ.

Την μάχη στο αριστερό άκρο της άμυνας, φαίνεται να την κερδίζει ο Μάριος Αντωνιάδης, κυρίως λόγο της εμπειρίας που αποκόμισε από την περσινή καλή του παρουσία στη συγκεκριμένη θέση.
Ο Νικόλας χάνει την θέση στο τσακ, είναι όμως θετικό που διεκδικεί επάξια την συγκεκριμένη θέση και προβλέπω πως σύντομα θα τον δούμε να αγωνίζεται εκεί.

Όλες οι υπόλοιπες θέσεις είναι γνωστές, αφού στο σύστημα 4-4-2 που θα παρατάξει ο ΔΩΝΗΣ, η κάθε θέση έχει και τον συγκεκριμένο κάτοχο της.
Αυτή είναι η πιθανή 11άδα:
URKO PARDO
MARIO SERTZIO - AMORIN - CARLAO - ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ(c) - NUNO MORAIS - VINICIOUS - TIAGO GOMES 
CILLIAN SHERIDAN - TOMAS DE VINCENTI
Η ΟΥΕΦΑ στη σημερινή διάσκεψη πριν τον απογευματινό αγώνα, έδωσε το δικό της μήνυμα σε σχέση με τον ρατσισμό και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι υπόλογος και θα πρέπει όλοι να το έχουμε υπόψη.
uefa

ΠΡΟΕΔΡΟΙ
Οι διοικήσεις τον δύο ομάδων συναντήθηκαν για ποτό και φαγητό, με οικοδεσπότες του Φινλανδούς και φιλοξενούμενους, του ΑΠΟΕΛ.
Ο Πρόεδρος λανσάρει την φίρμα @PrinceOliver

No comments:

Post a Comment