Tuesday 25 November 2014

Για να σείεται ξανά το ΓΣΠ ... ΑΠΟΕΛ vs BARCA

ΑΠΟΕΛ vs BARCA
Με στόχο το βαθμολογικό κέρδος και την καλή εμφάνιση, ο ΑΠΟΕΛ αναμετράται με την Μπαρτσελόνα στις 21:45 το βράδυ, σε μια μάχη όπου ο χαμένος δεν χάνεται.

Η Μπάρτσα αγωνίζεται για την 1η θέση στον 6ο όμιλο κι ο ΑΠΟΕΛ για την 3η.

Οι 2 θέσεις δεν θα κριθούν από το αποτέλεσμα του ΓΣΠ, παρά μόνον από τους τελευταίους αγώνες των 2 ομάδων στην 6 αγωνιστική, όταν ο ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για την μάχη των μαχών (όπου ο ηττημένος χάνεται) κι η Μπάρτσα θα υποδεχθεί την ΠΑΡΙ στο Καμπ Νου, με τον νικητή να παίρνει και την πρωτιά του Ομίλου.

Το πιο πάνω σενάριο, εξαρτάτε φυσικά κι από το τι θα γίνει στον αγώνα του ΠΑΡΚ Ντε Πρενς, εκεί όπου συγκρούονται οι άλλες 2 ομάδες του ομίλου, η ΠΑΡΙ με τον Αίαντα. Με νίκη ο Άγιαξ κλειδώνει την πρόκριση, εάν και εφόσον ο ΑΠΟΕΛ δεν κερδίσει την Μπάρτσα. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, η 3η θέση θα κριθεί στην αναμεταξύ μας αναμέτρηση, στις 10 του Δεκέμβρη.

Οι φετινές δυνατότητες του ΑΠΟΕΛ, με βάση και το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας. Οι επιθετικοί του ΑΠΟΕΛ, έχουν πάθει μια αφύσικη αφλογιστία, ενώ οι ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα είναι τόσο λίγες που δεν έχουν πείσει στο βαθμό που έπειθε η ομάδα του 11/12.

Ο αμυντική συμπεριφορά της ομάδας στα παιγνίδια της Ευρώπης, λειτουργεί στην εντέλεια, με αποτέλεσμα να εκθέτει ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή.

Ο Γιώργος ΔΩΝΗΣ, μόλις ψες επανέλαβε ξανά τα περί πολύτιμων εμπειριών.. αγαπητέ μου ΚΟΟΥΤΣ, με όλο το σέβας που σου έχω, είναι η 3η μας χρονιά στο Champions League και η 4η τα τελευταία 5 χρόνια σε Ευρωπαϊκούς Ομίλους, χορτάσαμε από εμπειρίες, θέλουμε αποτελέσματα.

Ο Χιώτης είχε πει με παράπονο ότι δεν πανηγυρίσαμε την πρόκριση στους Ομίλους, όπως τις 2 προηγούμενες φορές, εννοώντας ότι θεωρούσαμε την πρόκριση δεδομένη άρα και αναμενόμενη.
Το ίδιο ισχύει και με τα παιγνίδια στους ομίλους, η εμπειρία είναι δεδομένη, δώσε μας το αποτέλεσμα ... βρες τον τρόπο.

Όμως.. το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα δεν εξαρτάτε μόνο από την καλή αγωνιστική μας συμπεριφορά και την άψογη αμυντική λειτουργία, αλλά και από τα κέφια των αστέρων της Μπάρτσα, που όταν πουν να κρύψουν την μπάλα.... δεν την βλέπει ούτε κι ο Θεός.

Πρόβλεψη σκορ .... αν ο ΑΠΟΕΛ πετύχει 1ος γκολ, θα πάρει αποτέλεσμα, αν όμως η Μπάρτσα πετύχει 1η το γκολ, δεν θα μείνει στο ένα.

Πρόβλεψη 11αδας .... 
Πάρντο
Σέρτζιο - Αμορίν - Καρλάο - Αντωνιάδης
Εφραίμ/Γκόμεζ - Βινίσιους - Μοράϊς - Αλωνεύτης
Μαντούκα - Σέρινταν

Η επιθετική μας γραμμή μετρά μόλις 1 τέρμα στην φάση των ομίλων κι αυτό με πέναλτι, σε αντίθεση με τα προκριματικά, όπου ευτυχήσαμε να δούμε την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό, 9 φορές.
Στο πρωτάθλημα, σε 10 αγώνες πετύχαμε 15 τέρματα, ενώ, άλλο 1 γκολ, βάλαμε στο Σούπερ-καπ.
Στα φιλικά προετοιμασίας, σε 9 αγώνες πετύχαμε 21 τέρματα.

Διαιτητές:
Διαιτητής Gianluca Rocchi  (ITA)
Assistant referee Gianluca Cariolato  (ITA) , Alessandro Giallatini  (ITA)
Additional assistant referee Paolo Mazzoleni  (ITA) , Carmine Russo  (ITA)
Fourth official Riccardo Di Fiore  (ITA)
UEFA Delegate Bernd Barutta  (GER)
UEFA Referee observer Jørn West Larsen  (DEN)

Τηλεοπτικά:
Ο αγώνας θα μεταδίδεται από την συνδρομητική πλατφόρμα της Cytavision στα κανάλια 200 και 201,

και από τον υπολογιστή σας σε Livestreaming με κόστος €7.06 ευρώ.

Εισιτήρια:
Υπάρχουν ακόμα μερικά εισιτήρια που έχουν μείνει αδιάθετα, πιθανών μέχρι την  έναρξη, να πουληθούν και να προκύψει το sold-out.

Άνδρος Ευαγόρου >apoelgroup.com



No comments:

Post a Comment