Thursday 28 August 2014

Το ΔΣ του ΑΠΟΕΛ, ευχαριστεί τον Υπέροχο κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ!

Ευχαριστίες ΑΠΟΕΛ, προς τον κόσμο για την παρουσία του στο ΓΣΠ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους ΠΑΝΣΥΦΙδες για την άψογη συμπεριφορά τους, κάτι που έφερε ξεχωριστά συγχαρητήρια από την UEFA, ειδικά για το οργανωμένο κομμάτι, αφού η προϊστορία δεν ήταν με το μέρος μας, ένεκα το κακού ιστορικού και των πολλών τιμωριών!
Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας
Ημερομηνία Έκδοσης: Αύγ 28, 2014

Την Τρίτη (26/08)  η ομάδα μας κατάφερε  να πετύχει μια ακόμη ευρωπαϊκή υπέρβαση, γράφοντας μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία της.

Η επιτυχία ήρθε μετά από πάρα πολλή δουλειά και κόπο από τους πρωταγωνιστές. Τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Η διοίκηση επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια όλους όσους ήταν συμμέτοχοι σε αυτή την επιτυχία.

Επιθυμεί όμως παράλληλα  να εκφράσει τις ευχαριστίες της και προς τον κόσμο της ομάδας. Σχεδόν 19,000 ΑΠΟΕΛίστες, βρέθηκαν στις κερκίδες του ΓΣΠ και υποστήριξαν την ομάδα μας, σε αυτό το καθοριστικό παιχνίδι. Δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα και πιστοποιώντας για πολλοστή φορά πως η δύναμη της έδρας που καθορίζεται από την ορθή συμπεριφορά του κόσμου, είναι για τον ΑΠΟΕΛ η ισχυρότερη δύναμη.

Χθες η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ έγινε δέκτης των θερμών συγχαρητηρίων από πλευράς της UEFA, σε ότι αφορά στην συμπεριφορά του κόσμου. Ειδικά για το Νότιο Πέταλο, όπου είχαν εκφραστεί μεγάλες επιφυλάξεις λόγω και του κακού ιστορικού, οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας απέδωσαν τα εύσημα.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κεντρικό σύνδεσμο του  ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ αλλά και όλα τα άλλα οργανωμένα σύνολα οπαδών μας, για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν έτσι ώστε να μην συμβεί το παραμικρό και να έχουμε στο σύνολο της εικόνας μας ως ΑΠΟΕΛ, μια άψογη συμπεριφορά.

Προσδοκούμε ότι θα έχουμε συνέχεια και δεν θα δώσουμε έτσι το δικαίωμα σε κανένα να τιμωρήσει την ομάδα μας, στο μέλλον.

No comments:

Post a Comment