Monday 23 November 2015

Πλήρης Απογοήτευση

Για την έλλειψη πάθους, για τον κακό προγραμματισμό, για την απογοήτευση από ορισμένους παίκτες, για την απουσία των οργανωμένων και για το παράπονο του από τον Τιμούρ, ασχολείται στη σημερινή αρθρογραφία του, ο «Ελληνόψυχος».

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Ο γραφών ήταν από τους φανατικούς της πρόσληψης Κετσπάγια και δεν το κρύβω ότι ήθελα διακαώς να έρθει στην Ομάδα μας ο συγκεκριμένος προπονητής αμέσως μετά την απόλυση κάποιου Πασιέντσια. Και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι, την επιθυμία μου την εξέφρασα με έντονο τρόπο μέσα σε παλαιότερο άρθρο μου.

Δυστυχώς η μέχρι τώρα πορεία του Τιμούρ και το μέχρι στιγμής έργο του, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, όχι μόνο τις δικές μου, αλλά και πολλών αδελφών στη κερκίδα.

“Είναι μικρό το δείγμα” θα πει κάποιος, “είστε πολύ απαιτητικοί” θα πει κάποιος άλλος, “τους παίκτες δεν τους έφερε αυτός” θα πει κάποιος τρίτος και πάει λέγοντας.

Όλα σωστά τα πιο πάνω, σίγουρα αποτελούν καλές δικαιολογίες και στα πιο πάνω εγώ προσθέτω τον άθλιο Καλοκαιρινό προγραμματισμό, αλλά κάποια πράματα βγάζουν μάτι και δυστυχώς ο Τιμούρ δεν έκανε τίποτα για να τα διορθώσει ή τουλάχιστον δεν φάνηκε να έχει αποτέλεσμα η δουλειά του μέχρι σήμερα.

Που είναι το πάθος, η θέληση και ο τσαμπουκάς των παικτών ειδικά σε κρίσιμα ματς;

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Γιατί η Ομάδα εξακολουθεί να δείχνει αγωνιστική απειθαρχία με αποτέλεσμα αυτή, να μας στοιχίζει αδικαιολόγητα τέρματα, κάρτες και κατά συνέπεια βαθμούς;

Γιατί επιμένει ο Τιμούρ σε ανεπαρκείς και ανούσιους παίκτες, όπως οι Αντωνιάδης, Μακρίδης, Πιατκόφσκι;

Πόσα τέρματα πρέπει να δεχτούμε ακόμα από τον ανεπαρκέστατο Αντωνιάδη για να καταλάβει ο Τιμούρ ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ; Αν δεν έχει λύση για το αριστερό άκρο ας αλλάξει σύστημα μέχρι να φέρει αριστερό μπακ! Δεν γίνεται ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ να δεχόμαστε τέρμα από τον Αντωνιάδη! ΕΛΕΟΣ!!

Για πιο λόγο και τι ακριβώς εξυπηρετεί η παρουσία του Μακρίδη στην εντεκάδα της Ομάδας μας; Τι προσφέρει και σε ποια θέση; Το να τρέχει κάποιος άσκοπα στο γήπεδο και να χαλά κάθε επίθεση της Ομάδας μας δεν είναι κάτι δύσκολο και ο Μακρίδης το καταφέρνει μια χαρά.

Γιατί αυτή η επιμονή του Τιμούρ στο σύστημα με τα 3 αμυντικά χαφ; Του βγήκε στο παιχνίδι με φενέρ αλλά μέχρι εκεί. Στα επόμενα παιχνίδια δεν είδε ότι η Ομάδα δεν μπορεί και ότι αναγκάζει παίκτες που ξέρουν μπάλα (Ντέβι, Στίλιτς) να χαραμίζονται στα άκρα;

Κάποιες εμμονές και λάθη του Τιμούρ βγάζουν μάτι και καλό είναι να αλλάξει κάποια πράματα πριν καταφέρει να κάνει μάγκες όλους τους βασικούς μας αντιπάλους.

Δεν ένοιωσε άσχημα ο Τιμούρ που τον ξεγύμνωσε προπονητικά κάποιος…… ιωακείμ που είχε για στόπερ δύο παίκτες με σύνολο 350 κιλά;

Πότε θα κερδίσει επιτέλους ο Τιμουρ ένα κρίσιμο μάτς; Καλές οι νίκες με ομαδούλες της σειράς τύπου σαλαμίνας και φενέρ αλλά ομάδα με 12εκ προϋπολογισμό δεν νοείται να μην μπορεί να κάνει τα βασικά σε αγώνες ντέρμπι.

Μπορεί να αποτελεί καλή δικαιολογία η απουσία των Κάβε και Ντέβι στο τελευταίο ματς με τους μπλε χόχους, αλλά όποτε θα λείπουν, θα παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα;

Και κάτι τελευταίο...
 - Είναι πλέον ολοφάνερο ότι πέραν των Βάτερμαν, Κάβε, Αστίθ και Στίλιτς (στη φυσική του θέση) κανένας άλλος ποδοσφαιριστής που ήρθε το Καλοκαίρι δεν βοήθησε ή δείχνει ικανός να βοηθήσει την Ομάδα μας. Ούτε ακόμα και αυτός ο Βάντερ που ήρθε με περγαμηνές και που ακόμα δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο και είναι παντελώς ανούσιος. Ελπίζω τον Δεκέμβριο ο Τιμούρ να αλλάξει, ότι αλλάζεται και να διορθώσει, ότι διορθώνεται αλλιώς η μεγάλη κουβέντα που είπε (Στη Κύπρο δεν θα έχουμε πρόβλημα) θα τον κυνηγά όλο και περισσότερο….

Υ.Γ.1 Είναι κατάντια ομάδα με 12εκ προϋπολογισμό να έχει ως πρώτη αλλαγή τον Μακρίδη και βασικό αριστερό μπακ τον Αντωνιάδη!

Υ.Γ.2 Ο Τιμούρ κατάφερε και ανάστησε τόσο τους πράσινους όσο και τους μπλε χόχους. Ελπίζω να μην κάνει το ίδιο και με τους Λεμεσιανούς χόχους…

Υ.Γ.3 Οι οργανωμένοι αποφάσισαν αποχή και έχουν κάθε δικαίωμα να τον κάνουν. Το αποτέλεσμα το είδαμε στο παιχνίδι με μπλε χόχους. Σωστό ή λάθος ο χρόνος θα δείξει. Για μένα λάθος! Για τους υπόλοιπους όμως, δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για απουσία από το γήπεδο. Η εικόνα στη κερκίδα μας, στο παιχνίδι με τους μπλε χόχους όπως και με φενέρ στο ΓΣΠ όπως και στο παιχνίδι με άχνα ήταν κάτι παραπάνω από καταθλιπτική και δείχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι η Ομάδα δεν πονά μόνο αγωνιστικά αλλά και οπαδικά…..

“Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων”
ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ

No comments:

Post a Comment