Monday 23 November 2015

Στα εύκολα όλα είναι καλά..


Στα εύκολα όλα είναι καλά..

Όταν υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα όμως όλοι μας φταίνε και είναι εκεί που πρέπει ο καθένας μας να δείξει την αξία και την προσωπικότητα του.

Ο ΑΠΟΕΛ ήθελε.. ο διαιτητής όμως;

Ο ΑΠΟΕΛ "έψαξε" τη νίκη στο ΓΣΠ, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος κι αν έκανε το γκολ στις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, ίσως να καθάριζε το παιγνίδι από νωρίς και σήμερα να αναπνέαμε μόνοι τον αέρα της κορυφής, παρά την μπόχα του ιδρώτα της συγκατοίκησης.

Η εντεταλμένη διαιτησία..

Ο διαιτητής Λεόντιος Τράττος συνεπικουρούμενος από τους παρατηρητές Μασιά και Δημητρίου, καθόρισαν με τις αποφάσεις τους το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι "έδωσαν" την νίκη στην εταιρεία Πουλλαίδης Λτδ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Φέρουν ευθύνη και πρέπει να καταγγελθούν ειδάλλως, η ευθύνη θα βαραίνει την Διοίκηση Πετρίδη, που μένει απαθής και αδρανής, ακολουθώντας πιστά την πολιτική του "καλού παιδιού"... την ποια;

Η ανάλυση της επόμενης μέρας, δείχνει καθαρά τον προσανατολισμό του Τράττου από την αρχή του αγώνα, όταν άφησε ατιμώρητα χωρίς κίτρινη κάρτα, δυο σκληρά μαρκαρίσματα, ιδιαίτερα αυτό πάνω στον Βάντερ ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν κάποια "προσεκτικά" σφυρίγματα που πέρασαν στο ντούκου.

Ακολούθως είχαμε το πέναλτι που "επέβαλε" ο Δημητρίου, ενώ σαν καλός παρατηρητής δεν παρατήρησε το οφθαλμοφανές κόρνερ που κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ που τελικά δόθηκε άουτ.

Ανατροπή, κόκκινη και πέναλτι..

Και φθάνουμε στην φάση της αγωνιστικής, με τον Πιέρο να ανατρέπεται από τον Κόπριβετς μέσα στην περιοχή, καθαρό πέναλτι και απευθείας κόκκινη κάρτα στον αντίπαλο τερματοφύλακα, παίζεται λέει ο Τράττος ενώ ο παρατηρητής Μασιάς και κάτω από το βάρος της αγαπημένης του κερκίδας, προτίμησε να "παίξει πελλόν" και να μην υποδείξει ως όφειλε την παράβαση.

Δύο μέτρα και δυο σταθμά από αυτούς που αυτοαποκαλούνται ως οι κορυφαίες σφυρίχτρες του τόπου μας... WOW!

Δεν ζητούμε από την Διοίκηση Πετρίδη να τους καταγγείλει, το απαιτούμε.

Στα εύκολα όλα είναι καλά... τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα, με τις διαιτησίες.

Υ.Γ. Ως πότε οι κάθε λογής Ζαβοί αυτού του τόπου, θα λιβελογραφούν σε βάρος του «ΘΡΥΛΟΥ»;




No comments:

Post a Comment