Sunday 28 December 2014

Οι ευχαριστίες του John A Riise και η υπόσχεση στον ΑΠΟΕΛ

Με αποχαιρετιστήριο πάρτι, ευχαρίστησε την οικογένεια του, στην Νορβηγία, λίγο πριν πετάξει για την Κύπρο...

.. για τον Τζων Άρνε Ρίισε ο λόγος ο οποίος μέσω instagram, ευχαρίστησε τους φίλους και την οικογένεια του στην Νορβηγία, ενώ για τον ΑΠΟΕΛ, ανάφερε πως θα δουλέψει σκληρά για τους επόμενους μήνες να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας.

- "Τα Χριστούγεννα τέλειωσαν, περάσαμε καταπληκτικά στην Νορβηγία. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να γιορτάζεις με την οικογένεια και τους ανθρώπους που αγαπάς" - "η γυναίκα μου έκανε τα πάντα, για να περάσουμε τα καλύτερα Χριστούγεννα, ενώ ο αδερφός μου με πίεσε αρκετά στο γυμναστήριο"

"Μαζί μας είχαμε και την μεγάλη μου κόρη, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνω στην γυναίκα του αδερφού μου για το μαγείρεμα και όλες τις προετοιμασίες, καθώς και στην υπόλοιπη οικογένεια για την υπέροχη εβδομάδα που περάσαμε όλοι μαζί.❤❤❤❤❤"


"Τώρα είμαστε πίσω στην Κύπρο, όπου μας περιμένει σκληρή δουλειά για τους υπόλοιπους 5 μήνες για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας." JohnArne Riise

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Αρχάγγελος:

- Στη ψεσινή προπόνηση, ο Ρίισε ξεχώριζε, καθώς έβγαλε κανονικά και χωρίς κανένα μυικό πρόβλημα, ολόκληρο το πρόγραμμα, δείγμα σωστού και ψυχρού επαγγελματία.

- Κανείς δεν περισσεύει και όλοι είναι απαραίτητοι στον ΑΠΟΕΛ του 2015, αν πραγματικά θέλουμε να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο.

Για την ώρα πάντως, πέραν από τους συνεχείς και μαζεμένους μυικούς και μη τραυματισμούς, που μαστίζουν την ομάδα ... μας διακατέχει επίσης μια τάση αυτοκαταστροφής.

Δεν εξηγείται αλλιώς, όταν το -5 γίνεται 0 ... και δεν είμαστε ούτε καν στα μισά του πρωταθλήματος, αφού μετά τον Β γύρο, ακολουθούν τα πλέϊ-οφς ενώ υπάρχει και το κύπελλο.

No comments:

Post a Comment