Monday 22 December 2014

Πετρίδης: "Είναι στόχος όλων μας, ο ΑΠΟΕΛ να είναι ένα υγιές σύνολο στην ολότητα του"


Γιορτινό ήταν το μήνυμα του Προέδρου Πετρίδη, στην σημερινή επικοινωνία του με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Κάλεσε άπαντες σε ενότητα και στήριξη στην ομάδα, τεχνική ηγεσία και Διοίκηση. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα επιτεύγματα του ΑΠΟΕΛ στους τελευταίους 12 μήνες, μικρό δείγμα του μεγάλου απολογισμού που είναι ορισμένος για τις 9 του Γενάρη, κλείνοντας το μήνυμα του ο Πρόεδρος Πετρίδης, ευχήθηκε στους ΑΠΟΕΛίστες "ένα ευτυχισμένο 2015, γεμάτο από επιτυχίες".
Δήλωση προέδρου εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ
Η ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας για το 2014, μου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσω με όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και να τον ευχαριστήσω για την στήριξη που πρόσφερε στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο, στη διοίκηση και γενικά σε ολόκληρο το οικοδόμημα της ομάδας μέσα στη χρονιά που φεύγει. Ήταν 12 μήνες που όλοι μαζί, πετύχαμε πολλά και ξεχωριστά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το 2ο σερί πρωτάθλημα μετά από 65 χρόνια. Το Νταμπλ μετά από 18 χρόνια.

Κατάφερε να μπει ξανά στους ομίλους του Champions League για τρίτη φορά στην ιστορία του. Επίτευγμα πρωτόγνωρο για κυπριακή ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε για ακόμη μια φορά να κάνει μια αξιοπρεπή παρουσία, σε ένα όμιλο με ποδοσφαιρικά μεγαθήρια. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο,όπως πάντα. Αυτή η εμπειρία "μεγάλωσε" ακόμη περισσότερο την ομάδα που όλοι αγαπάμε, αλλά μας έκανε και σοφότερους. Τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

Στην Κύπρο, ολοκληρώσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για την τρέχουσα χρονιά, όχι και με τον ιδανικότερο τρόπο. Μπορεί να βρισκόμαστε στη κορυφή της βαθμολογίας, όμως και εγώ και όλοι οι συνεργάτες μου, γνωρίζουμε ότι με βάση τις δυνατότητες της ομάδας, θα μπορούσαμε  να είμασταν σε πιο πλεονεκτική θέση.

Χάθηκαν ευκαιρίες για να το πετύχουμε, όμως για διάφορους λόγους, δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι η ομάδα, δεν έδωσε όλες τις δυνάμεις της, για να το πετύχει. Η προσπάθεια όλων, αποσκοπούσε ακριβώς σε αυτό. Παράλληλα με τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις βάλαμε ως στόχο να διατηρηθούμε και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μέχρι την ολοκλήρωση τους. Έτσι ώστε στη συνέχεια της περιόδου, με την έναρξη της νέας χρονιάς, να υπάρχουν πλέον οι ιδανικές συνθήκες για όλη την ομάδα έτσι ώστε να αφοσιωθεί στους στόχους που έχει να πετύχει. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Σε πολλούς τομείς. Και υπάρχουν πολλές ενέργειες που είτε έγιναν, είτε γίνονται, είτε θα γίνουν στο εγγύς μέλλον, για να καταστήσουν τον ΑΠΟΕΛ, ακόμα πιο δυνατό. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις και τα θέλω του κάθε ΑΠΟΕΛίστα. Είναι και δικές μας απαιτήσεις, είναι και δικά μας θέλω. Εργαζόμαστε καθημερινά για να επιτευχθούν. Πολλές από αυτές τις ενέργειες, θα τις παρουσιάσουμε στον απολογισμό που έχουμε εξαγγείλει ως διοίκηση στις 09/01/15.

Για να τα πετύχουμε όμως, χρειάζεται η συμβολή όλων μας. Ο καθένας στο κομμάτι που του αναλογεί, μπορεί να βοηθήσει. Ο κόσμος μπορεί να το κάνει αυτό με την στήριξη του αλλά και με την σωστή συμπεριφορά του. Έχουν διαπιστωθεί συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στην ιστορία της ομάδας. Αυτές οι συμπεριφορές πρέπει να αποφευχθούν στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στοιχίζουν στην ομάδα οικονομικά και αγωνιστικά. Κυρίως όμως στοιχίζουν και στην υπόληψη της ομάδας. Είναι στόχος όλων μας, ο ΑΠΟΕΛ να είναι ένα υγιές σύνολο στην ολότητα του. Και για αυτό πρέπει όλες οι πλευρές να επικεντρώσουν όλες τους τις προσπάθειες σε αυτόν τον κοινό σκοπό.

Εύχομαι σε όλο τον φίλαθλο κόσμο, Καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο 2015 και ειδικά στους ΑΠΟΕΛίστες να είναι γεμάτο από επιτυχίες.

apoelfc.com.cy Ημερομηνία Έκδοσης: Δεκ 22, 2014

1 comment:

  1. Νικη Χατζηνεοφυτου Σκουφαριδου22 December 2014 at 13:35

    Πολυ σωστα και αληθινα ολα οσα ειπε ο κ .Πετριδης στο Χριστουγενιατικο μυνημα του. Ευχομαι και εγω απο καρδιας σε ολο το οικοδομιμα του ΑΠΟΕΛ καλες γιορτες με υγεια και χαρα και ολο επιτυχιες στην ομαδαρα μας μια ζωη ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΕΛΑΡΑ

    ReplyDelete