Tuesday 9 December 2014

Συνέντευξη Τύπου Frank de Boer και Joel Veltman - Η 19μελη αποστολή του Ajax


- Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή Frank de Boer, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Joel Veltman. Ο Ντε Μπουρ ανακοίνωσε την 19μελη αποστολή.

- De Boer: "Θα είμαι ευχαριστημένος αν αύριο είμαστε στην 3η θέση, αν και δεν είμαι ικανοποιημένος με την φετινή μας πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλαμε να συνεχίσουμε στο θεσμό και δεν τα καταφέραμε."

De Boer: "Το μεγαλύτερο ερωτηματικό αποτελεί ο Ελ Γκάζι. Σήμερα έχει περάσει με επιτυχία το δοκιμαστικό, ωστόσο, θα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η τελική αντίδραση."

De Boer: "Για την επιλογή του Ζίβκοβιτς, θα ξέρουμε αύριο αν θα είναι στους 18 που θα είναι στο φύλλο αγώνος."
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


De Boer: "Στόχος είναι να παραμείνουμε στην Ευρώπη όσο το δυνατόν περισσότερο, στο Γιουρόπα Λιγκ θα γίνουν φανταστικές μονομαχίες και θα είμαστε ανάμεσα στις πιο δυνατές ομάδες."

De Boer: "Ο Anwar El Ghazi δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και είναι μέσα στα πλάνα μου."

- Veltman: "Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κερδίσει, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε κι εμείς." - "Από κάθε αγώνα, αποκτούμε όλο και περισσότερες εμπειρίες. Μπορούμε να κτίσουμε κάτι το όμορφο πάνω σ' αυτό για να μπορέσουμε να είμαστε στην Ευρώπη και μετά το χειμώνα"

- Ο Frank de Boer ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή του Αίαντα για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο Amsterdam ArenA για το UEFA Champions League.

Σε αυτήν συμπεριέλαβε τους Richairo Živković και Anwar El Ghazi. Από τους 19 θα κοπεί ένας, για να μείνουν οι 18 για το φύλλο αγώνος.

Ο Zivkovic καλέστηκε για να αντικαταστήσει τον τραυματία Ισλανδό Kolbeinn Sigthórsson.

Ο Anwar El Ghazi ήταν απών από τους 2 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος της ομάδας του ένεκα τραυματισμού, και παρουσιάζεται έτοιμος για τον αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Οι 19 της αποστολής του Ajax με τον ΑΠΟΕΛ:

Van Rhijn
Veltman
Moisander
Van der Hoorn
Klaassen
Kishna
Riedewald
Andersen
Milik
Schöne
El Ghazi
Cillessen
Denswil
Serero
Viergever
Bazoer
Zivkovic
Boer
Menig

Μετά το τέλος της διάσκεψης, έγινε η τελευταία προπόνηση για τον Αίαντα πριν την αυριανή μάχη.


Επιμέλεια: apoelgroup.com team
Tekst: Ajax.nl
Foto: Pro Shots/Jasper Ruhe 

No comments:

Post a Comment