Monday 29 December 2014

Κι ο Mario Sergio, με ατομικό πρόγραμμα

Συντροφιά στο ατομικό πρόγραμμα, απόκτησαν οι Μαντούκα και Χαραλαμπίδης, με τον Μάριο Σέρτζιο να μπαίνει στην παρέα τους, ακολουθώντας κι αυτός το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, που εφαρμόζουν οι δυο ποδοσφαιριστές εδώ και μέρες.

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, με τον Τομάς Ντε Βινσέντι να βγάζει κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα ολόκληρη την προπόνηση, κάτι που κάνει τον ΔΩΝΗ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση με την πλήρη ανάρρωση και ετοιμότητα του ΝΤΕΒΙ!

Ο Vinicius συνέχισε και σήμερα την  αποθεραπεία και τις ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Οι Sheridan και Carlao συνεχίζουν να απουσιάζουν λόγω άδειας.

Ο Σέρινταν, ως γνωστό, είναι στο αναρρωτικό μετεγχειρητικό στάδιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ο ΚΑΡΛΑΟ, όπως σας πληροφορήσαμε με σημερινό μας άρθρο, βρίσκεται στην πατρίδα του, την Βραζιλία, για διεκπεραίωση των διαδικασιών για τον γάμου του, που θα γίνει το καλοκαίρι.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, προπονήθηκαν κανονικά.

- Η χθεσινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή της εταιρείας ΑΠΟΕΛ στο Χίλτον, δεν είχε άλλες "απώλειες".

- Συνεχίζεται η προπώληση για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αγία Νάπα. Στα €10 η γενική είσοδος, ενώ η ΝΟΤΙΑ θα είναι κλειστή, ένεκα της τιμωρίας για ανάρτηση πανό και συμβόλου, ρατσιστικού περιεχομένου.

- Ο Νίκος Νταμπίζας και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ, συναντώνται σήμερα, με θέμα την πρόσληψη του στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο.

No comments:

Post a Comment