Saturday 27 December 2014

Προπόνηση και Rubén Rayos

Επιστροφή σε ρυθμούς καθημερινότητας από σήμερα στον Αρχάγγελο. Επιβάλλεται ή άμεση βελτίωση όλων, αυτό είναι το κύριο ζητούμενο!

- Η απογευματινή προπόνηση θα ξεκινήσεις στις 18:00 και όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν επιστρέψει από τις Χριστουγενιάτικες διακοπές τους.

Όλοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να βρεθούν κοντά στις οικογένειες τους, ιδιαίτερα οι ξένοι της ομάδας μας, ενώ αρκετοί "ντόπιοι" βρέθηκαν στην Αθήνα για τις γιορτές.

1ος, το αεροπλάνο της επιστροφής, πήρε ο Πιέρος Σωτηρίου από την Αθήνα όπου βρισκόταν για τις Γιορτές.

Εντατικές θα είναι οι προπονήσεις μέχρι το επόμενο διάλειμμα της Πρωτοχρονιάς, με στόχο την  γρήγορη επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών.

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το τοπίο σε σχέση με την ετοιμότητα των πρόσφατων τραυματιών, όπως του Μαντούκα, του Εφραίμ, του Γκόμεζ, του Στάθη και του Ντε Βινσέντι, οι οποίοι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πρέπει να έχουν ξεπεράσει τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει με τον αρχηγό Χαραλαμπίδη σε σχέση με την επιστροφή του, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει κι αυτό οσονούπω.

Ο Κίλιαν Σέρινταν θα απουσιάζει για ακόμα 4 εβδομάδες, αφού τόσος είναι ο χρόνος αποθεραπείας που του απομένει, μετά την εγχείρηση στους κοιλιακούς προσαγωγούς που είχε υποβληθεί στην Ολλανδία. Καμία βιασύνη στο θέμα του Κίλιαν δεν πρέπει να υπάρξει, καθώς η ανάρρωση θέλει τον χρόνο της. (είναι και το θέμα του συμβολαίου του, στη μέση)

Ο Γιώργος Δώνης έχει επιστρέψει από την Ελλάδα όπου πήγε για τις Γιορτές. Πέραν από τις προπονήσεις, που θα είναι έντονες, έχει να αντιμετωπίσει και τις εξελίξεις γύρω από το μεταγραφικό.
Διοίκηση  και Δώνης βρίσκονταν σε συνεχή επαφή σε σχέση με το θέμα της ενίσχυσης και αναμένονται εξελίξεις και τελικές αποφάσεις.

Άνθρωπός του ΔΩΝΗ, αναμένεται σήμερα να βρεθεί στις κερκίδες του σταδίου Sammy Ofer στην Χάϊφα του Ισραήλ, προκειμένου να παρακολουθήσει τον μεταγραφικό στόχο της ομάδας, 28χρονο Ισπανό Rubén Rayos, αγωνιζόμενο στον αγώνα MACCABI HAIFA - BEITAR JERUSALEM. Μετά το παιγνίδι, αναμένονται εξελίξεις σε σχέση με το θέμα. (Για τον Rubén Rayos γίνεται λόγος, ότι ενδιαφέρεται ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ)

Αν και είναι συγκεχυμένες οι πληροφορίες σε σχέση με την μετάβαση στο Ισραήλ, εντούτοις θα αναμένουμε τα νεώτερα.  

Η έντονη φημολογία γύρω από την μεταγραφική ενίσχυση και τις ανανεώσεις συμβολαίων καλά κρατεί, δουλειά να υπάρχει ελλείψη αγωνιστικής δράσης!

Ακόμα και η μη είδηση είναι είδηση, καλημέρα σας!

No comments:

Post a Comment