Thursday 15 January 2015

Πετεβίνος: Έβλεπες μια 11αδα στα θεωρία του Μακαρίου, χθες!

Στο ραδιόφωνο του ΣΣΦΜ μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος σήμερα το πρωί:

"Έβλεπες μια 11αδα βασικών ποδοσφαιριστών στα θεωρία του Μακαρίου χθες, αφού ο κύριος ΦΙΝΚ ζήτησε απ' όλους τους ποδοσφαιριστές όταν είναι τραυματίες(και μπορούν) να βρίσκονται στο γήπεδο όταν παίζει η ομάδα!"

"Επιστρέφει ο Καρλάο στον αγώνα με Οθέλλο, ενώ πιθανών να έχουμε επιστροφή του Στάθη και του Εφραίμ. Οι Μαντούκα, Σέρινταν, Βινίσιους, συνεχίζουν με πρόγραμμα επαναφοράς, ενώ οι Γκόμες, Χαραλαμπίδης είναι θέμα του κ.ΦΙΝΚ που δεν ήταν χθες στην αποστολή"

Όλες οι δηλώσεις: Για όλα τα θέματα που αφορούν το ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον SuperSportFM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού...

«Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο που έχει να κάνει με την αλλαγή προπονητή, ο οποίος θέλει να αλλάξει πράγματα στην ομάδα. Αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι δεν πρέπει να αναμένουμε θαύματα σε ελάχιστες μέρες. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να αποκτήσει συνοχή και ουσία η ομάδα και να την εξελίξει όπως είπε και χθες ο προπονητής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Η ταχύτητα στη μεταβίβαση της μπάλας είναι ένα στοιχείο που ζητά με επιτακτικό τρόπο στις προπονήσεις. Δεν είμαστε σε ένα σημείο που θα μπορούσαμε να υποπέσουμε και σε άλλα λάθη. Με την ομαλή επιστροφή μέσα στις επόμενες δύο βδομάδες των ποδοσφαιριστών που είναι τραυματίες, ευελπιστούμε σε καλύτερες εμφανίσεις. Χθες βλέπαμε μια ενδεκάδα που ήταν εκτός και ευελπιστούμε ότι θα μειωθεί στο ελάχιστο το ιατρικό δελτίο».

Για τα αγωνιστικά...

«Ο Καρλάο είναι στο στάδιο της επιστροφής του. Με τον Οθέλλο θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Πολύ πιθανό να ισχύσει αυτό και για τους Αλωνεύτη και Εφραίμ. Οι

Μαντούκα, Σέρινταν και Βινίσiους ακολούθησαν πρόγραμμα επαναφοράς και δεν μπορούν μέσα στις επόμενες δύο μέρες να βρίσκονται στην αποστολή. Για τους Γκόμες και Χαραλαμπίδη, αξιολόγησε ο προπονητής ότι δεν είναι τόσο έτοιμοι όσο ήθελε για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ο Σωτηρίου θα χρειαστεί περισσότερο διάστημα, τουλάχιστον δύο βδομάδες για να είναι έτοιμος».

Για τα μεταγραφικά...   

«Χθες πήρε ανάσα σε κάποια πράγματα, όταν κατέφθασε ο βοηθός του. Σήμερα αναμένουμε και τον γυμναστή. Ρίχτηκε με τα μούτρα στη δουλειά ο κ. Φινκ και από σήμερα θα κάνει τις εισηγήσεις του για ενίσχυση. Το χρονοδιάγραμμα περιορίζεται αφού είμαστε στα μέσα του μήνα. Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή που να λειτουργεί αντίστροφα στην υλοποίηση μιας μεταγραφής». ¨

sport-fm.com.cy
apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment