Friday 16 January 2015

Προσφέρουμε 2 δωρεάν εισιτήρια γα τον αγώνα ΑΠΟΕΛ -Οθέλλος


Προσφέρουμε Δύο (2) Δωρεάν εισιτήρια, κατόπιν κλήρωσης, για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Οθέλλος.

Δύο (2) Δωρεάν εισιτήρια αναζητούν τον ή την τυχερό κάτοχο τους, για τον αγώνα πρωταθλήματος ΑΠΟΕΛ - Οθέλλος, της 17ης αγωνιστικής, που θα γίνει το Σάββατο 17/1/2015, στις 19:00 στο ΓΣΠ.

Απλά, κάντε LIKE και Share την φωτογραφία, στην σελίδα μας στο Facebook Page or Profile για να μπείτε στην κλήρωση.

Η ιστοσελίδα μας σας στέλνει δωρεάν στον αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας στο ΓΣΠ, με αντίπαλο τον Οθέλλο, με ένα απλό Like και Share στη σελίδα μας facebook.com/apoelgroup ή στο λογαριασμό μας facebook.com/apoelgroupcom

Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 17/1/15 στις 11:00 το πρωί.

Οι τυχεροί θα μπορούν να παραλάβουν το εισιτήριο τους, την ημέρα του αγώνα, έξω από την είσοδο της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ κερκίδας του ΓΣΠ, στις 18:45 (15 λεπτά πριν από την έναρξη)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Τα εισιτήρια είναι για την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Κερκίδα και είναι, ατομικά (ένα για κάθε τυχερό).

Τα εισιτήρια είναι προσφορά της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, για τους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, την οποία και ευχαριστούμε για την προσφορά και την συνεχή στήριξη.

Αν κάποιος άνεργος/η, αδελφός ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ, θέλει να επωφεληθεί του ΕΝΟΣ εκ των δύο εισιτηρίων, παρακαλούμε να μας το αναφέρει με μήνυμα στο inbox του facebook.

16/1/2015
twitter.com/apoelgroup | facebook.com/apoelgroup | instagram.com/apoelgroup | pinterest.com/apoelgroup | vk.com/apoelgroup | apoelgroup.mobapp.at 

No comments:

Post a Comment