Wednesday 21 January 2015

Τι τρέχει με Μαντούκα? - Τα νέα της πρωϊνής προπόνησης

Κάτι τρέχει με Μαντούκα... τι όμως?

update 6:55μμ Με τα ίδια δεδομένα όπως και στην πρωινή ολοκληρώθηκε και η απογευματινή  προπόνηση της ομάδας μας.

Ο ποδοσφαιριστής, δεν προπονήθηκε σήμερα, δεν πήγε καν στην προπόνηση αφού όπως μας πληροφορεί το ΔΤ του ΑΠΟΕΛ, ο Βραζιλιάνος είναι κλινήρης στο σπίτι με "συμπτώματα αμυγδαλίτιδας και πυρετού" ενώ συγκεκριμένη ιστοσελίδα (όχι οπαδική) κάνει λόγο για υποτροπή.

Η πληροφόρηση που έχουμε είναι ότι ο Γουστάβο Μαντούκα, δεν θα μπορέσει να επανέλθει σε αγωνιστική δράση, αν δεν περάσουν τουλάχιστον 4 εβδομάδες, αφού αυτός είναι ο χρόνος που του συνέστησε ο γιατρός που έχει επισκεφθεί.

Η τελευταία αγωνιστική δράση του Μαντούκα ήταν στον αγώνα του ΓΣΠ και στο 4-4 με την ΑΕΚ, όπου είχε παίξει ολόκληρο το 90λεπτο, ενώ έγινε αλλαγή στις καθυστερήσεις(90+7'). Ο Γουστάβο συνεχίζει να ταλαιπωρείται μέχρι και σήμερα, με το κτύπημα που αποκόμισε από το συγκεκριμένο παιγνίδι.

Πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ, έπαιξε για περισσότερο από ένα ημίχρονο στο ΠΑΠ, εναντίων της ανόρθωσις, όπου έγινε αλλαγή στο 59' από τον Τζιμπούρ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Στις 30/11 αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο στον αγώνα με την ομόνοια ενώ ο τελευταίος Ευρωπαϊκός αγώνας του, ήταν στις 25/11 στο ΓΣΠ, στην ήττα με 0-4 από την Μπαρτσελόνα για 60 λεπτά, όπου και αντικαταστάθηκε από τον Ντε Βινσέντι.

Το ενημερωτικό δελτίο του ΑΠΟΕΛ:
Ενημέρωση για πρωινή προπόνηση (21/01)
Ημερομηνία Έκδοσης: Γεν 21, 2015

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας μας.

Απών από την προπόνηση ήταν ο Gustavo Manduca, ο οποίος είναι κλινήρης με συμπτώματα αμυγδαλίτιδας και πυρετού.

Ο Αλωνεύτης ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας όπως και οι Gomes και Σωτηρίου.
Οι δύο τελευταίοι ακολούθησαν και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Η επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί το απόγευμα στις 17:00.

Εισιτήρια Κυπέλλου:
Σήμερα στο Orange Shop, είχαμε επανέναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου, ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός στο ΓΣΠ, μετά την απόφαση της ΚΟΠ να μεταθέσει τις διοργανώσεις κυπέλλου και πρωταθλήματος κατά μία εβδομάδα αργότερα.

Ως γνωστών οι διαιτητές είχαν αποφασίσει αποχή για μια βδομάδα από όλους τους αγώνες, μετά την βομβιστική επίθεση εναντίων της πατρικής κατοικίας του διαιτητή Μούσκου.


No comments:

Post a Comment