Saturday 24 January 2015

Η σωστή πληροφόρηση, προλαβαίνει την παραπληροφόρηση

Τα ενημερωτικά δελτία τύπου, σε σχέση με τα νέα από την προπόνηση στο προπονητικό κέντρο στον Αρχάγγελο, που ήταν μια πρωτοποριακή καινοτομία αφού καμια άλλη ομάδα δεν έκανε κάτι τέτοιο, έχουν σταματήσει το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό βάζει αρκετούς σε σκέψη. ή όλα βαίνουν καλός οπότε είναι "αχρείαστα" ή υπάρχουν προβλήματα και δεν βγαίνουν προς τα έξω, κάτι που εξ όσων γνωρίζω, δεν συμβαίνει.

Η σωστή πληροφόρηση όμως, προλαβαίνει την παραπληροφόρηση. (ΝΝ)

Προπόνηση:
Στη χθεσινή πρωινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές, χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, κι ακολούθως έγιναν εξειδικευμένα τεστ και μετρήσεις, αντί των εργομετρικών που ίσχυαν μέχρι τώρα από την συνεργασία με το ΚΑΕΚ.

Ο Μαντούκα θα ταξιδέψει* στην Γερμανία για να εξεταστεί, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι. Ο Βραζιλιάνος θα επισκεφθεί συγκεκριμένο Ιατρικό κέντρο που έχει συστήσει ο κ.ΦΙΝΚ.
Σύμφωνα και με το γιατρό που επισκέφθηκε προχθές στην Λεμεσό, θα παραμείνει εκτός δράσης, για διάστημα, τουλάχιστον τεσσάρων εβδομάδων. Ποιο καλή εκτίμηση της κατάστασης, θα έχουμε με την επιστροφή του Μαντούκα από την Γερμανία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
O Βινίσιους πάει καλύτερα, η δε αξιολόγηση της κατάστασης του είναι καθημερινή, το σίγουρο είναι ότι δεν υπολογίζεται για το σημερινό φιλικό, όπως ούτε και για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό της Τετάρτης, το πιθανότερο όμως να είναι έτοιμος με τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος για τη 18η αγωνιστική. (Διαβάστε ΕΔΩ την στατιστική ανάλυση της 17ης)

Ο Τιάγκο Γκόμες ανεβάζει ρυθμούς ίσως* και να δοκιμαστεί με τον Ολυμπιακό, ενώ, οι Πιέρος Σωτηρίου και Στάθης Αλωνεύτης ακολουθούν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Το πρόβλημα του Στάθη με την σπονδυλολίσθηση είναι γνωστό, όπως ανέφερε κι ο Πρόεδρος Πετρίδης "Ο Στάθης, πήγε στον γιατρό για ειδική θεραπεία και θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγες μέρες" - "Είναι μια ύπουλη φλεγμονή στη μέση και χρειάζεται τον χρόνο αποθεραπείας της".

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

- Χθες είχαμε την παρουσίαση του Μάρτιν Λάνιγκ από την εταιρεία. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να απουσιάσει το Σαββατοκυρίακο στη Γερμανία για να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις και θα επιστρέψει στην Κύπρο τη Δευτέρα για να αρχίσει αμέσως προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα..

Σάββατο 24.01.2015, Δόξα Κατωκοπιάς - ΑΠΟΕΛ, Μακάρειο Στάδιο, 15:00

- Σήμερα στις 3:00μμ θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στο Μακάρειο στάδιο, ανάμεσα στην ομάδα μας και στην ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς.

Η τιμή εισόδου έχει καθοριστεί από την γηπεδούχο ομάδα στα €10 κανονικό και €5 μαθητικό.
Τα ταμεία και οι εισόδου θα ανοίξουν στις 14:00

Η ΚΟΠ έχει εγκρίνει το φιλικό, αλλά με ευθύνη των διαγωνιζομένων σωματείων.

Μεταγραφικά:
- Ο νεαρός 16χρονος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Χαραλάμπους του Εθνικού Άχνας, από χθες ανήκει στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ, μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

- Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, ο 20χρονος Σκοπιανός Valmir Nafiu, (23, Απρίλη, 1994) τον οποίον έχει εισηγηθεί στον ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής μας κ.ΦΙΝΚ, αναμένεται στην Κύπρο για την τελική συμφωνία ένταξης του στην ομάδα μας.

- Χθες, γράφτηκε στον τύπο, ότι υπάρχει μεταγραφικό ενδιαφέρων από την μεριά του ΑΠΟΕΛ για τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή Μακαουλέι Κρισάντους ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από την Σίβασπορ Τουρκίας. Ο Κρισάντους είναι 24 χρονών (20/8/1990) είναι γνώριμος του κ.ΦΙΝΚ από το πέρασμα του από τη Γερμανία, αφού αγωνίστηκε σε Αμβούργο, Καρσλρούη και FSV Φρανκφούρτης, ενώ έπαιξε και στην Ισπανική Λας Πάλμας πριν καταλήξει στην Τουρκία. Δύσκολο να προτιμηθεί, χωρίς να αποκλείεται όμως. Θα ξέρουμε σύντομα.

Αποχωρήσεις:
Μετά το σημερινό παιγνίδι θα γνωρίζουμε και ποιος αποχωρεί σε 1η φάση, όπως πληροφορηθήκαμε, ο Πρόεδρος ήταν σε συζήτηση με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή για λύση του συμβολαίου του, κοινή συναίνεση, γι αυτό δεν υπήρξε χθες ανακοίνωση, αλλιώς ο κ.ΦΙΝΚ θα ενημερώσει σήμερα τον παίκτη που αποχωρεί.

Δεν χωρούν συναισθηματισμοί στον ΑΠΟΕΛ, πάνω απ΄όλα το συμφέρων της ομάδας!

Συνάντηση ΔΣ:
Αντιπροσωπείες των 2 ΑΠΟΕΛ καθώς και πρώην Προέδροι, είχαν προχθές το βράδυ μια πρώτη συνάντηση για το θέμα της ενοποίησης. Εκ μέρους της εταιρείας παρώντες ήταν, ο Πρόεδρος Πετρίδης, ο αντιπρόεδρος Ηλιάδης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Προύντζος και ο Στεφάν Φυσεντζίδης, ενώ εκ μέρους του Σωματείου παρευρέθησαν, ο πρόεδρος Χαραλάμπους, οι αντιπρόεδροι Παναγίδης και Βασιλείου και ο ΓΓ Μίλτος Βιολάρης.

*αν δεν φύγει
Team > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment