Saturday 3 January 2015

Θετικά τα μηνύματα για Μπίδη και Στάθη, από τη σημερινή προπόνηση


Πρωταθλητές στο Γήπεδο, Πρωταθλητές και στη Ζωή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συμμετέχουν στη φιλανθρωπική ενέργεια "Δώσε στα παπούτσια σου, μια δεύτερη ζωή". Δώσε και εσύ τα ποδοσφαιρικά σου παπούτσια για να ενισχύσεις άπορα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Η τελευταία μέρα παράδοσης ποδοσφαιρικών παπουτσιών θα είναι η Δευτέρα 05/01/2015 στον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Aγ. Nάπα η ώρα 19:00 στο Γ.Σ.Π. Μετά το τέλος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές μας φωτογραφήθηκαν, μαζί με μερικά από τα παπούτσια της εκδήλωσης.

Ενημέρωση για την προπόνηση:

Με ενθαρρυντικά μηνύματα από τους Χαραλαμπίδη και Αλωνεύτη, οι οποίοι ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος και ολοκλήρωσαν με ατομικό τρέξιμο, τέλειωσε η σημερινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο, στον Αρχάγγελο.

Ο Στάθης, θα είναι στην αποστολή της Δευτέρας, χωρίς να είναι σίγουρο ότι υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη για να αγωνιστεί, ο Μπίδης μάλλον όχι.

Η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με τον Manduca να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, δείγμα ότι ούτε κι αυτός μπορεί να υπολογίζεται για τον αγώνα με την Αγία Νάπα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


Στο ίδιο τέμπο κι ο Σέρινταν που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα επαναφοράς, μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στους κοιλιακούς προσαγωγούς πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο Vinicius συνέχισε τη φυσιοθεραπεία όπως και τις προηγούμενες μέρες, ενώ σήμερα έκανε και ασκήσεις στο γυμναστήριο, συνεπώς ούτε κι αυτός είναι έτοιμος για τη Δευτέρα.

Ο Carlao συνεχίζει να βρίσκεται στην Βραζιλία με άδεια, ενώ θα επιστρέψει στις προπονήσεις, την επαύριο του αγώνα μας με την Αγία Νάπα.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ:
- Στα μεταγραφικά, "Προτάθηκε και περιμένει", όπως σας γράψαμε και στο κύριο άρθρο μας, ο 29χρονος Αργεντινός Walter Matías Iglesias.
 ΕΔΩ το άρθρο για τον Ιγκλέσιας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
- Η ιστοσελίδας μας, προσφέρει 2 δωρεάν εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Αγία Νάπα.

Στείλτε  στο email: apoel@apoelgroup.com το όνομα, το τηλέφωνο και την πόλη σας για να μπείτε στην κλήρωση. Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.
(Αν κάποιος άνεργος/η, αδελφός ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ, θέλει να επωφεληθεί του ΕΝΟΣ εκ των δύο εισιτηρίων, παρακαλούμε να μας το αναφέρει στο Email του)

Ημερομηνία Έκδοσης: Γεν 03, 2015
Team > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment