Sunday 22 February 2015

Αποδείξαμε ότι έχουμε εμπειρία, παλέψαμε μέχρι τέλους και κερδίσαμε (ΦΙΝΚ) - Δείτε ποιοι δήλωσαν; Τι;

"Δείξαμε ότι έχουμε αρκετό μυαλό και νοοτροπία ΝΙΚΗΤΗ στην ομάδα, αλλά δεν κρίθηκε ακόμα το πρωτάθλημα, γιατί υπάρχουν ακόμη 11 δύσκολα παιχνίδια τις επόμενες εβδομάδες καθώς και το κύπελλο" είπε ο κύριος Θόρστεν ΦΙΝΚ.

Μίλησαν όλοι... με πρώτους και καλύτερους τους Προπονητές των 2 ομάδων.

Οι δηλώσεις του κυρίου Θόρστεν ΦΙΝΚ (Thorsten Fink)...

"Ήταν ένα καλό παιγνίδι τακτικής, στην αρχή, ξέραμε ότι ο αντίπαλος είναι πολύ καλός στις αντεπιθέσεις και θέλαμε να κερδίζουμε κάθε φορά τη δεύτερη μπαλιά".
"Όμως ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε αυτή την πολύ καλή ομάδα".
"Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να πιέσουμε περισσότερο, αλλά μετά που χάσαμε ένα παίκτη και τις αντεπιθέσεις".

"Τα καταφέραμε πολύ καλά, το παιχνίδι θα έπρεπε να αλλάξει και γι' αυτό πήγαμε πιο πίσω και προσπαθούσαμε από την άμυνα".
"Αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος και είδα ότι είμαστε μια πολύ έμπειρη ομάδα, γιατί πιστέψαμε και πολεμήσαμε μέχρι το τέλος και ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε στο τέλος".
"Κι όταν παλεύεις, υπάρχει πάντα τρόπος να κερδίσεις το παιγνίδι, ακόμη και με ένα παίκτη λιγότερο".
"Δείξαμε ότι έχουμε αρκετό μυαλό και νοοτροπία στην ομάδα, αλλά δεν κρίθηκε ακόμα το πρωτάθλημα, γιατί υπάρχουν ακόμη 11 δύσκολα παιχνίδια τις επόμενες εβδομάδες καθώς και το κύπελλο".
"Πρέπει να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι την αυτοπεποίθηση, η οποία θα μας βοηθήσει περισσότερο για το μέλλον, αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, γιατί δεν ήταν πραγματικά πολύ καλό το παιγνίδι μας με την μπάλα, αλλά νομίζω η αντίδραση μας ήταν πολύ καλή".

ΒΙΝΤΕΟ προπονητών...    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


O Antone...
"Χάσαμε σημαντικούς πόντους..." - "Ένας παίκτης μας, έπρεπε να σταθεί μπροστά από την μπάλα" ...

Βάσος Ηλιάδης, Αντιπρόεδρος ΑΠΟΕΛ:
"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη".
"Ο τρόπος με τον οποίος έχει επιτευχθεί μας δίνει ακόμα πιο μεγάλη δυναμική για τη συνέχεια".
"Ήμασταν οι κυρίαρχοι στα πρώτα 70 λεπτά, όμως μετά άλλαξαν οι ισορροπίες με την κόκκινη κάρτα."

Δηλώσεις Εκπροσώπων Τύπου:
Ο Πετεβείνος:
"Ήταν μια δραματική νίκη".
"Όταν πετυχαίνεις γκολ στο τελευταίο λεπτό και μάλιστα αναπολώντας και το τι συνέβαινε από το 70' και μετά που είχαμε μείνει με 10 παίκτες και δεχθήκαμε πίεση, μάλιστα ο Απόλλωνας σπατάλησε κάποιες ευκαιρίες, νομίζω ότι αποδεικνύει τουλάχιστον αυτή τη ψυχή που έχει ο ΑΠΟΕΛ, τη ψυχή του πρωταθλητή".
"Νομίζω ότι μόνο έτσι μπορείς να αντέξεις, να βρεις τη δύναμη την τελευταία στιγμή για να πετύχεις το γκολ".
"Βεβαίως αυτή η νίκη, είναι απλά μια νίκη, η οποία..."
"Μας δίνει το δικαίωμα να βγαίνουμε στην κορυφή μαζί με τον Απόλλωνα, όμως όχι μόνο η δουλειά δεν τέλειωσε, αλλά τώρα ξεκινάει".

ΒΙΝΤΕΟ Ε.Τ...

"Σε σχέση με το παιγνίδι, θα έλεγα ότι ήταν ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι θα κριθεί στα σημεία".
"Μπορεί να είχαμε την κατοχή και ο Απόλλωνα επέλεξε μια τακτική που σαφώς, είναι μια τακτική που μπορούσε να του δώσει πάρα πολλά πλεονεκτήματα αφού έχει πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές μπροστά, όμως τουλάχιστο θα έλεγα ότι, τουλάχιστον σε αυτά τα σημεία, στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε κάπως καλύτερες ευκαιρίες".
"Ήταν ένας αγώνας με 2 μέρη γιατί μετά το 70' ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα, όμως επαναλαμβάνω, κρατάμε μόνο τη νίκη και βλέπουμε πλέον το παιχνίδι με την Ομόνοια".
"Και η νίκη, αν ερχόταν το γκολ στο πρώτο λεπτό, πάλι θα μιλούσαμε για μια πρόσθεση καλής ψυχολογίας, σαφώς και όταν φτάνεις στη νίκη σε ένα τέτοιο σημείο είναι κάτι το οποίο θα μνημονεύεις όταν πετύχεις το στόχο σου, όμως το το ζητούμενο ήταν να πετύχουμε τον στόχο μας".

Ο Φανούρης...
"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κρίθηκε από μια φάση το παιγνίδι... θα συνεχίσουμε, θα σηκώσουμε το κεφάλι... δεν έχουμε επιλογή"

Team > apoelgeroup.com
Videos > SigmaSports.com

No comments:

Post a Comment