Tuesday 10 February 2015

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ολοκληρώθηκε κανονικά η σημερινή διπλή προπόνηση

Ο κ. Τόρστεν ΦΙΝΚ μπορεί να υπολογίζει σε ακόμα δυο προσθήκες στο δυναμικό του, αυτές των ΝΤΕΒΙ και ΠΙΕΡΟΥ, οι οποίοι είναι πανέτοιμοι εν όψη του αγώνα στο Μακάριο με την ΔΟΞΑ.

Ο Πιέρος προερχόταν από τραυματισμό, ενώ ο ΝΤΕΒΙ εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής ένεκα κίτρινων καρτών.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν σήμερα στη Λευκωσία, ολοκληρώθηκε κανονικά και χωρίς κανένα απρόοπτο η σημερινή διπλή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ. 

Ο Carlao στη σημερινή προπόνηση, έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Στάθης Αλωνεύτης και ο Vinicius έκαναν φυσιοθεραπεία και στη συνέχεια γυμναστήριο.

Ο Στάθης, ίσως και να είναι έτοιμος σε 2 με 3 εβδομάδες, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Πετρίδης στην ψεσινή παρουσία του, στην εκπομπή του Πογιατζή, στο ΡΙΚ, "Γκολ και Θέμα", το σχετικό άρθρο ΕΔΩ καθώς και ολόκληρο το βίντεο της εκπομπής.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου με τον ΑΛΕΞ Κωνσταντίνου και τον Γουστάβο Manduca, ακολούθησαν πρόγραμμα γυμναστηρίου και στη συνέχεια έκαναν τρέξιμο στο γήπεδο.

Η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ η απογευματινή συμπεριλάμβανε πρόγραμμα τακτικής.

- Δυο νεαροί ποδοσφαιριστές μας, ο Νικόλας Ιωάννου και ο Μιχάλης Χαραλάμπου, έχουν πάρει κλήση για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων της Κύπρου με την αντίστοιχη Εθνική Ελπίδων της Αγγλίας, με αποτέλεσμα να απουσιάζουν από τις προπονήσεις της ομάδας μας στις 16/2 και 17/02 λόγω της φιλικής αναμέτρησης.

- Η ομάδα μας, απευθύνει πρόσκληση προς όλο το κόσμο για να στηρίξει την ομάδα σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα.
Ο ΑΠΟΕΛ μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα. Γίνε και εσύ ένας διαδραστικός ακόλουθος της ομάδας μας μέσα από τα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

1η θέση για κυπριακή ομάδα σε Facebook, Twitter, Instagram, YouTube. Καλέστε τους φίλους σας για να μεγαλώσουμε την διαδικτυακή μας παρουσία.
- Την ονομαστική τους εορτή γιορτάζουν σήμερα ο Αντιπρόεδρος Χάρης Φωτίου και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Χαράλαμπος Προύντζος.
Χρόνια Πολλά για την ονομαστική τους εορτή. 

Σήμερα άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων Δόξα Κατωκοπιάς - ΑΠΟΕΛ, όλες οι σχετικές πληροφορίες, ΕΔΩ,
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ €17
ΜΑΘΗΤΙΚΑ €10
ΠΑΙΔΙΚΑ (κάτω των 12) δωρεάν στην είσοδο

Team > apoelgroup.com


No comments:

Post a Comment