Tuesday 12 August 2014

Ισχυρό πλήγμα για την ομάδα η απουσία των Ahlmann - Spalvis, δήλωσε ο Αθλητικός Διευθυντής της AaB Allan Gaarde

Allan Kuhn
Η Άλμποργκ μετρά ακόμα 2 απώλειες από τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός Jakob Ahlmann και ο Λιθουανός επιθετικός Lukas Spalvis πέρασαν από εξετάσεις MRI όπου και φάνηκε η σοβαρότητα του προβλήματος που τους ταλαιπωρούσε.

Ο Ahlmann κουβαλούσε τον τραυματισμό από το παιγνίδι με την Δυναμό στο Ζάγκρεπ, ενώ ο Σπάλβις από την προπόνηση της Πέμπτης.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Άλμποργκ, Allan Gaarde, εξέφρασε την λύπη του για την απουσία των 2 παικτών, είπε ότι "είναι ένα ισχυρό πλήγμα για την ομάδα" και συμπλήρωσε "ευελπιστούμε ότι θα τους έχουμε σύντομα κοντά μας, πιο δυνατούς".

Ο Δανός Άχλμαν, μιλώντας στο κανάλι της Άλμποργκ, ανέφερε ότι είναι σοκαρισμένος από τον τραυματισμό του καθώς αυτός ήρθε σε μια εποχή που η ομάδα τον χρειάζεται για τα πλέι-οφ των ομίλων και ίσως να τον κρατήσει μακρυά και από την Εθνική Δανίας.

Ο Λιθουανός Σπάλβις, προέρχεται από 2 κλήσεις με την Εθνική Λιθουανίας και τώρα ίσως να του στοιχίσει αυτός ο τραυματισμός.

Οι 2 παίκτες θα μπουν στο χειρουργείο στο τέλος αυτής της εβδομάδας, και δεν υπολογίζονται για τους αγώνες με την ομάδα μας.

Ο βοηθός προπονητής της ομάδας Allan Kuhn, σε σχετική ανάρτηση του στο Τουίτερ πριν από λίγο ευχήθηκε "γρήγορη ανάρρωση και σύντομα κοντά μας ποιο δυνατοί" - ("Føler med jer drenge, men i kommer stærkt tilbage @JakobAhlmann @LSpalvis")

ΑΠΕΡΓΙΑ
Στο θέμα με την απεργία της Ένωσης Δανών Ποδοσφαιριστών, φαίνεται ότι θα υπάρξει "φιλική" διαμεσολάβηση της ΟΥΕΦΑ, αφού παίκτες και σωματεία δεν τα βρίσκουν..
ΛΙΣΤΑ ΟΥΕΦΑ
Χαρακτηριστικό είναι ότι σε σχέση με την λίστα των παικτών στην ΟΥΕΦΑ, από την Άλμποργκ λένε ότι δήλωσαν "όλους τους παίκτες" αλλά δήλωσαν και τους νεαρούς μη επαγγελματίες για κάθε ενδεχόμενο".

Τώρα πως γίνεται αυτό, θα το δούμε μέχρι αύριο το μεσημέρι που λήγει η προθεσμία.

ΑΡΘΡΟ: ΑΝΔΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

No comments:

Post a Comment