Tuesday 12 August 2014

Προπόνηση στην άμμο για την ομάδα του ΑΠΟΕΛ futsal

Μια αλλιώτικη προπόνηση πραγματοποίησε η ομάδα futsal η οποία βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας ενόψει των Ευρωπαϊκών αγώνων που είναι προγραμματισμένοι για τις 27-30 Αυγούστου στο Ελευθερία.

Η ομάδα μας ταξίδεψε μέχρι την Λάρνακα και προπονήθηκε στην άμμο παίζοντας beach soccer και ποδοβόλεϊ ενώ για χαλάρωμα-αποθεραπεία κολύμπησαν στην θάλασσα.

Το προπονητικό τιμ θέλοντας να αλλάξει λίγο το καθημερινό περιβάλλον των ποδοσφαιριστών και να τους χαλαρώσει από το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα επέλεξε αυτό το είδος προπόνησης δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους νέους ποδοσφαιριστές μας να προσαρμοστούν γρηγορότερα και να γνωριστούν καλύτερα με τους συμπαίκτες τους παίζοντας διάφορα παιχνίδια στην άμμο.


Η τεχνική μας ηγεσία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην πειθαρχία και στο καλό κλίμα ανάμεσα στους παίκτες μας οι οποίοι με την σειρά τους παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ τους δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις με μοναδικό στόχο να οδηγήσουν τον ΑΠΟΕΛ στο back2back αλλά και να πραγματοποιήσουν πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη.

Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία της ομάδας futsal ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων που αρχίζουν περί τα τέλη Αυγούστου με τους αγώνες του UEFA Futsal Cup.
Πέραν του Χρίστου Χριστοδούλου που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και προπονούνται κανονικά ακολουθώντας το πρόγραμμα που καθόρισε το τεχνικό επιτελείο.
Παράλληλα με την προετοιμασία το τεχνικό τιμ αποφάσισε να διεξαχθούν και 4 φιλικά παιχνίδια.
Στις 12 Αυγούστου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας εκτός έδρας ενώ στις 14 οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν εκ νέου σε φιλικό επίπεδο αυτή την φορά στο Λευκόθεο.
Στις 20 Αυγούστου συμφωνήθηκε φιλικό με την ομάδα του Αραράτ στο Ελευθερία ενώ θα πραγματοποιηθεί φιλικό και στις 22 Αυγούστου με ομάδα που θα αποφασιστεί σε μεταγενέστερο στάδιο επίσης στο στάδιο Ελευθερία.

Αναλυτικά τα φιλικά παιχνίδια:
12 Αυγούστου: ΑΕΚ (εκτός)
14 Αυγούστου: ΑΕΚ (εντός - Λευκόθεο)
20 Αυγούστου: Αραράτ (εντός – Ελευθερία)
22 Αυγούστου: ΦΙΛΙΚΟ (εντός – Ελευθερία)

apoel.com.cy

No comments:

Post a Comment