Thursday 22 May 2014

Υπέγραψαν Στάθης και Διονύσης, κλείνει σήμερα ο Δώνης, "αύριο" ο Ντε Βινσέντις

Οι 2 αλλαγές του ΑΠΟΕΛ προς στο τέλος του 2013, η μια του προπονητή και η άλλη του ΔΣ, έφεραν σήμερα την ομάδα να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου, και την αναμενόμενη επιβεβαίωση της κατάκτησης του πρωταθλήματος από την Δικαστική της ΚΟΠ στην απογευματινή της συνεδρία.
Κυπελλούχοι Κύπρου 2013-14
Ο Πρόεδρος Πετρίδης, ανακοίνωση ψες, την επέκταση της συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Στάθη Αλωνεύτη μέχρι το καλοκαίρι του 2017 (2015-17), θέτοντας τέρμα στους διάφορους κακόβουλους ψιθύρους που διέδιδαν οι καλοθελητές που διαχρονικά εχθρεύονται το ΑΠΟΕΛ, περί δήθεν επιστροφής του Στάθη στο "παράρτημα".


Εξάλλου χθες αργά το βράδυ, την ώρα που όλοι διασκέδαζαν στον κλαμπ, ο Διονύσης Χιώτης υπόγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα μας για ακόμη μια σεζόν. Το ανακοίνωσε ο ίδιος με προσωπική του ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook, χαριτολογώντας έγραψε "πρώτη φορά υπογράφω συμβόλαιο σε κλαμπ"

Σε καλό δρόμο βρίσκεται το θέμα απόκτησης του Ντε Βινσέντι, εντός των ημερών θα υπάρξουν οι τελικές επαφές με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο στόχος είναι να αποκτηθεί με ελευθέρα μεταγραφή ο Αργεντινός μάγος της μπάλας. Στο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται από τον περασμένο Γενάρη δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Θεωρείται δεδομένη η παραμονή Γιώργου Δώνη και του τεχνικού του επιτελείου, στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εντός της ημέρας αναμένεται κι η επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Δώνης είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο και θέλει να οδηγήσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

No comments:

Post a Comment