Monday 2 March 2015

Νέο σχήμα ετοιμάζει ο κ.ΦΙΝΚ, εν όψει ΠΑΠ - Η σημερινή προπόνηση

Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας, εν όψει του αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη, με την ανόρθωση στο ΠΑΠ. Το γεγονός ότι ο προσεχής αγώνας με τη Βαρωσιώτικη ομάδα έχει και επαναληπτικό, επιτρέπει στον κ.ΦΙΝΚ να δοκιμάσει νέο σχήμα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές όπως τον Σέρινταν και τον Γκόμεζ να ξεκινήσουν τον αγώνα, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει κι ο Πιέρος Σωτηρίου.

Τα νέα με τους τραυματίες:

Κανένας από τους τραυματίες δεν είναι σε θέση να επιστρέψει προς το παρών πίσω στην ομάδα.

Ο Vinicius, σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ η καλύτερη πρόβλεψη κάνει λόγο για πιθανή επιστροφή του σε 3 εβδομάδες.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου συνεχίζει με πρόγραμμα θεραπείας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... 
Ο Kaka, έκανε ατομικό πρόγραμμα. Όπως είναι γνωστό δεν μπορεί να υπολογίζεται για τον επόμενο αγώνα, ένεκα της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Έχει εκτίσει μια αγωνιστική στον χθεσινό αγώνα με την ομόνοια ενώ υπάρχει και η Δικαστική στη μέση.

Ο Τάσος Κίσσας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Στάθης Αλωνεύτης συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, όπως κάθε μέρα, ενώ υπάρχει σχετική αισιοδοξία για σύντομη επάνοδο.

Ο Γουστάβο Manduca συνεχίζει να ακολουθεί το πρόγραμμα θεραπείας του. Η κατάσταση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή θα επαναξιολογηθεί, περί το τέλος Μαρτίου όταν και θα επισκεφθεί και πάλι το Γιατρό του στο Μόναχο της Γερμανίας. 

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

- Ξεκίνησε σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα κυπέλλου ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ, την Τετάρτη στο ΠΑΠ. Οι τιμές των εισιτηρίων, ΚΑΝΟΝΙΚΑ €15, ΜΑΘΗΤΙΚΑ €10 και ΠΑΙΔΙΚΑ €1 (κάτω των 12 ετών). Όλες οι πληροφορίες ΕΔΩ

- Ο Πρόεδρος Πετρίδης, επισκέφθηκε σήμερα το Μακάρειο Νοσοκομείο για να παραδώσει μια εξειδικεύμενη οθόνη (monitor) προσφορά της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΛΤΔ. Διαβάστε το σχετικό άρθρο ΕΔΩ


- Ανακοινώθηκε και επίσημα η συμφωνία, ΑΠΟΕΛ - Γιώργου Κωστή, αφού πρώτα πέρασε από την "έγκριση" των αθλητικών ιστοσελίδων. Το άρθρο για την πρόσληψη: ΑΠΟΕΛ και Γιώργος Κωστή - Νέα προσθήκη στον Αρχάγγελο. Σήμερα ο Γιώργος Κωστή, ξεκίνησε δουλειά στον Αρχάγγελο, ενώ αναμένεται να είναι στον πάγκο της ομάδας μας για 1η φορά, την Τετάρτη στο ΠΑΠ.

- Κερδίστε 15 βαθμούς στο πρόγραμμα APOEL FC Loyalty, αγοράζοντας προϊόντα άνω των €30.
Όλες οι πληροφορίες, ΕΔΩ
apoelfc.com.cy

Team > apoelgroup.com


No comments:

Post a Comment