Tuesday 10 March 2015

Με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα Κυπέλλου (εκτός ο Μπίδης)

Τέλος της σημερινής προπόνησης και ανακοίνωση αποστολής. Εκτός αποστολής ο Χαραλαμπίδης λόγο πυρετού.

Με την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στον Αρχάγγελο, ο Γερμανός προπονητής κύριος Θόρστεν ΦΙΝΚ, ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την αποστολή για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου στο ΓΣΠ, με αντίπαλο την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Ο 1ος αγώνας στο ΠΑΠ της περασμένης Τετάρτης έληξε ισόπαλος 0-0, γεγονός που δίνει ελαφρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αφού ευνοούνται με το εκτός έδρας γκολ.

Η αποστολή:
Αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση (11/03-17:30)
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης για τα προημιτελικά του κυπέλλου απέναντι στην Ανόρθωση.
Αμέσως μετά το τέλος της ο Thorsten Fink ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χιώτης, Κίσσας, Τασσουρής,
Αμυντικοί: Sergio, Riise, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Amorin, Carlao, Kaka, Χριστοφίδης,
Μέσοι: Morais, Lanig, Αρτυματάς, Gomes, Κωνσταντίνου, Nafiu, Παπαφώτης, De Vincenti,
Επιθετικοί: Sheridan, Djebbour, Σωτηρίου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Ο Kaka εξέτισε την αυτόματη  ποινή των 2 αγωνιστικών που ήταν απόρροια της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα και έχει τεθεί στη διάθεση του κ.ΦΙΝΚ.


Τα νέα με τους τραυματίες:

- Το βίντεο του ΡΙΙΣΕ με ασκήσεις στα βάρη... ΛΙΓΚ

Στην σημερινή προπόνηση ο Γουστάβο Manduca συνέχισε με φυσιοθεραπεία, ενώ τέλος του μήνα θα πάει στην Γερμανία για επανεξέταση, ενώ τα νέα δια στόματος Προέδρου δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά, καθώς όπως ανέφερε χτες ο κ.Πετρίδης, "Δυστυχώς ο Γουστάβος, μάλλον δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα για φέτος."

Ο Γιώργος Εφραίμ έκανε και σήμερα φυσιοθεραπεία. Ως γνωστό, ο Εφραίμ έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με την Ανόρθωση λόγο τραυματισμού.

Ο Αρχηγός Χαραλαμπίδης εμφάνισε πυρετό και αποχώρησε από την προπόνηση.

Ο Στάθης Αλωνεύτης, έκανε κομμάτια της προπόνησης εκτός από το δίτερμα. Χαμόγελα αισιοδοξίας, από το Τεχνικό επιτελείο, για σύντομη επιστροφή του Στάθη, ίσως και με την Ομόνοια.

Ο Ούρκο Pardo, έκανε μέρος της προπόνησης εκτός από το δίτερμα. Βρίσκεται σε πορεία επιστροφής, ίσως να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου με το παράρτημα.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Με ατομικό πρόγραμμα ολοκλήρωσε τη μέρα του κι ο Vinicius, ενώ ο παίκτης δηλώνει αισιόδοξος ως προς την γρήγορη επιστροφή του, ίσως προλάβει κι αυτός την Ομόνοια.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητές ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση
Διαιτητής Λεόντιος Τράττος
Βοηθοί: 1ος Σ.Νικήτας 2ος Μ.Τσεντής
4ος Χ.Σπανός
Επιπρόσθετοι Κ.Ψευδιώτης Λ.Παναγιώτου

No comments:

Post a Comment