Wednesday 11 March 2015

Ομιλία Manduca, στην Αμερικάνικη Ακαδημία "Η επιμονή οδηγεί στην επιτυχία"


Επίσημος ομιλητής σε ανοικτή βραδιά διάλεξης, της Αμερικάνικης Ακαδημίας στη Λευκωσία, ο Γουστάβο Μαντούκα.

Η Αμερικάνικη Ακαδημία Λευκωσίας διοργανώνει ανοικτή βραδιά διάλεξης, με προσκεκλημένο τον Γουστάβο Μαντούκα.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, θα μιλήσει για το ταξίδι της Ζωής του, με θέμα η "Επιμονή, οδηγεί στην επιτυχία" πιο απλά, όταν θέλουμε κάτι και επιμένουμε δηλαδή το παλεύουμε, η επιτυχία θα έρθει ανταμείβοντας έτσι την προσπάθεια μας.

Η βραδιά απευθύνεται σε όλους. Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά γίνεται μόνο μέσο τηλεφωνικής κράτησης για εξασφάλιση θέσης. Η ομιλία του Γουστάβο Μαντούκα θα είναι την μεθεπόμενη Τετάρτη στις 18 του Μάρτη και η ώρα έναρξης είναι στις 7:30μμ μέχρι 9:30μμ. Τηλέφωνο κρατήσεων 22 664266

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Ανοικτή διάλεξη με ομιλητή τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Gustavo Manduca. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους και βασικούς πρωταγωνιστές, στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Η πορεία του προς την επιτυχία, δεν υπήρξε ποτέ εύκολη. Σε ηλικία 17 χρόνων έφυγε από το σπίτι για να παίξει ποδόσφαιρο σε μεγάλο σύλλογο στην παγωμένη Φινλανδία, εκεί ήταν και η αρχή της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Ο Gustavo Manduca θα μιλήσει με παραδείγματα από την Ζωή του και τη καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής, επικεντρώνοντας περισσότερο την ομιλία του στα βασικά συστατικά της επιτυχίας.
  • Η ανάγκη της επιμονής, για επίτευξη του στόχου, τελικά, βήμα προς βήμα.
  • Η ικανότητα χειρισμού της κριτικής από τους άλλους και η αυτοκριτική της δικής μας επίδοσης και των δικών μας πράξεων.

Πως ο Gustavo Manduca έφθασε στην επιτυχία και πως ακόμα συνεχίζει να κτίζει την επαγγελματική του καριέρα?

Ελάτε να ακούσετε για το ταξίδι Ζωής του Μαντούκα, στη βραδιά ανοικτής διάλεξης.
- Μέρα: 18 Μάρτη 2015
- ΩΡΑ: 7:30-9:00μμ
- Τόπος: Auditorium, Αμερικάνικης Ακαδημίας στη Λευκωσία.
- Για κρατήσεις: 22 664266

Επιμέλεια: apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment