Sunday 8 March 2015

ΧΙΩΤΗΣ: Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση.. ίσως την καλύτερη το τελευταίο διάστημα


Οι δηλώσεις του Διονύση Χιώτη, αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής επιτυχίας πάνω στην Ανόρθωση, στην κάμερα του Σίγμα. Η επιστροφή Χιώτη στην αρχική 11αδα, ήταν μόλις η 3η στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ στους 3 αγώνες που αγωνίστηκε κατάφερε να διατηρήσει την εστία του ανέπαφη, με μηδέν παθητικό.

- "Κάθε επιτυχία είναι επιτυχία, ειδικά όταν η ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα χάνει και βαθμούς, και ανεβήκαμε στην κορυφή, σίγουρα είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι, όμως αυτό δεν λέει τίποτα."
- "Έχουμε άλλα 9 παιγνίδια, κάναμε ένα βήμα, τίποτα παραπάνω" - "Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο σοβαροί για να καταφέρουμε πετύχουμε το στόχο μας."

Περιμένατε από σήμερα ότι θα βγείτε κορυφή?


- "Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, Δεν το περιμέναμε....,   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

.. μπορεί να μην ήμασταν αυτή την Κυριακή και να ήμασταν την επόμενη, κανείς δεν μπορεί να ξέρει, αυτό είναι το ωραίο με τα playoffs."

Είσαι αισιόδοξος για τη συνέχεια?

- "Ναι σίγουρα, με τέτοιες εμφανίσεις όπως της σημερινή, είμαι αισιόδοξος, ειδικά του 1ου ημιχρόνου, κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, ίσως την καλύτερη το τελευταίο διάστημα, και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι."

Υπάρχει κάποιο θέμα με την οπισθοχώρηση στο 2ο ημίχρονο των τελευταίων αγώνων?

- "Δεν υπάρχει θέμα, δεν παίζουμε και μόνοι μας, υπάρχουν και αντίπαλοι, αλλά σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε και στο 2ο ημίχρονο, και νομίζω θα το κάνουμε, δεν υπάρχει περίπτωση, θα το κάνουμε."

Τώρα ξανά με την Ανόρθωση για το κύπελλο, πως θα προετοιμαστείτε και πως το αντιμετωπίζετε αυτό το παιγνίδι?

- "Με την ίδια σοβαρότητα όπως στο πρωτάθλημα και ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση."



VIDEO: sigmalive.com

Επιμέλεια: apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment