Wednesday 4 March 2015

FINK: Δεν είμαι ευχαριστημένος που δεν κερδίσαμε σήμερα - Καλύτερα ο ΠΑΡΝΤΟ, όλες οι δηλώσεις, Πάους, Εφραίμ και Μάκου


Τι δήλωσαν οι 2 προπονητές, ΦΙΝΚ και Πάους, ο Ούρκο Πάρντο, και ο Εφραίμ με τον Μάκο.
ΦΙΝΚ: "Εγώ σήμερα είδα και από τις 2 ομάδες ένα τακτικά πάρα πολύ καλό παιγνίδι ".
Άντρε Πάους: "Ανυπομονώ για τον αγώνα του Σαββάτου"
ΠΑΡΝΤΟ: "Νιώθω δυνατός και καλύτερα"
ΕΦΡΑΙΜ: "Ήταν ένα ωραίο παιγνίδι πιστεύω, και για τις 2 ομάδες"
Μάκος: "Μεγάλη προσπάθεια για να σβήσουμε την περσινή χρονιά"

Όλες οι δηλώσεις και τα βίντεο:
Οι δηλώσεις του Γερμανού προπονητή του ΑΠΟΕΛ κ.Θόρστεν ΦΙΝΚ:

ΦΙΝΚ: "Εγώ σήμερα είδα και από τις 2 ομάδες ένα τακτικά πάρα πολύ καλό παιγνίδι ".
"Στο Α' ημίχρονο είχαμε πολύ εύκολα λάθος πάσες και με αυτό τον τρόπο βάλαμε τον αντίπαλο στο παιγνίδι".
"Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να πιέσουμε κι αυτός ήταν ο στόχος μας, γιατί ξέραμε ότι η ανόρθωση είναι μια πολύ καλή ομάδα όταν έχει την κατοχή".  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

"Με αυτό το τρόπο, δημιουργήσαμε 2 πολύ καλές ευκαιρίες στο Α' ημίχρονο" - "Στο Β' ημίχρονο ανεβήκαμε ακόμα πιο ψηλά και πιέσαμε τον αντίπαλο, έτσι όπως θα θέλαμε και μας βγήκε πάρα πολύ καλά το παιγνίδι".
"Θα ήταν καλό βέβαια, να είχαμε σκοράρει και να είχαμε κερδίσει το παιγνίδι, αλλά αυτό είναι ένα περίεργο αποτέλεσμα σήμερα το 0-0 αλλά πιστεύω στην ομάδα μου, και στο εντός έδρας παιγνίδι έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε την πρόκριση".
"Έχουμε τα 2 επόμενα παιγνίδια πάλι με την ανόρθωση, ειδικά το Σάββατο είναι πάρα πολύ σημαντικό και είναι μεγάλη προτεραιότητα για μας αυτό το παιγνίδι" - "Σήμερα από το 2ο ημίχρονο κερδίσαμε, νομίζω, αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιγνίδι με μεγάλη επιτυχία και να κερδίσουμε" - "Βέβαια δεν είμαι ευχαριστημένος σήμερα που δεν κερδίσαμε".
"Το μόνο δυσάρεστο σήμερα ήταν οι 3 τραυματισμοί, που ήταν μυικοί τραυματισμοί, δεν γνωρίζω αν ο Ούρκο Πάρντο θα μπορέσει να αγωνιστεί το Σάββατο, ο Νάφιου είχε μυϊκό τραυματισμό το ίδιο και ο Τιάγκο, γι αυτούς τους λόγους δεν μπορούσα να κάνω τις κινήσεις τακτικής που θα ήθελα".
"Όλη η προσοχή μας τώρα βρίσκεται στο Σάββατο - Ευχαριστώ πολύ".


Η ιστοσελίδα χαιρετίζει την θετική αλλαγή στο μεταφραστικό πρόβλημα:
Μπράβο στον Γιώργο Κωστή για την άψογη μετάφραση.
Μπράβο στη Διοίκηση Πετρίδη που εντόπισε νωρίς το μεγάλο επικοινωνιακό πρόβλημα που υπήρχε και έδωσε την άμεση λύση.

- Άντρε Πάους: «Ανυπομονώ για τον αγώνα του Σαββάτου»
«Είδαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με δύο ομάδες που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και προσπάθησαν να πιέσουν. Τα πρώτα 15 λεπτά είχαμε πρόβλημα μέχρι να προσαρμοστούμε στον τρόπο παιχνιδιού του αντίπαλου ωστόσο τα υπόλοιπα λεπτά βάλαμε εμείς πίεση και είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Στις αρχές του αγώνα από πλευράς ευκαιριών ο αντίπαλος ήταν πιο δημιουργικός, αλλά και πάλι στην συνέχεια χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες. Ο πρώτος μας στόχος ήταν να μη δεχθούμε γκολ οπότε θεωρώ καλό αποτέλεσμα το 0-0. Ανυπομονώ για τον αγώνα του Σαββάτου».

ΟΥΡΚΟ ΠΑΡΝΤΟ: Urko Pardo ‏@urkopardo
Η ανάρτηση και το ευχαριστώ στο μήνυμα του Πάρντο: "Νιώθω δυνατός και πολύ καλύτερα" - "Πρέπει να εξετάσουμε με τους Γιατρούς ότι όλα είναι καλά αλλά είμαι σίγουρος ότι επιστρέφω σύντομα. Ευχαριστώ για τα μηνύματα σας".

"I feel strong and better.We have to check if everything is ok with the doctors but i am sure i will come back soon.Thanks for your messages"


- Οι δηλώσεις του Γιώργου ΕΦΡΑΙΜ μετά το τέλος του αγώνα:

ΕΦΡΑΙΜ: "Ήταν ένα ωραίο παιγνίδι πιστεύω, και για τις 2 ομάδες" - "ένα ανοικτό παιγνίδι, καλό για τους φιλάθλους, όμως δεν είδαμε τέρματα που δίνουν την ομορφιά στο ποδόσφαιρο" - "Πιστεύω η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά, μπορούσαμε να σκοράρουμε, όπως κι ανόρθωση είχε τις δικές της ευκαιρίες, αλλά πιστεύω είμασταν λίγο καλύτεροι".
- Δημ. Γιατί δεν ήρθε το γκολ?
"Πιστεύω είναι πολλή παράγοντες, καμιά φορά είναι θέμα δουλειάς στην προπόνηση, είναι λίγο η ατυχία, είναι θέμα ημέρας δεν μας βγήκε σήμερα, όμως, θα μας βγει την επόμενη βδομάδα στο ΓΣΠ". Ύπουλο αποτέλεσμα, αφήνει ελπίδες?
Δημ. "Δεν δεχτήκαμε τέρμα, είμαστε στην έδρα μας τώρα και με 1 τέρμα πιστεύω προκρινόμαστε".

- ΜΑΚΟΣ ανόρθωση: «Μεγάλη προσπάθεια για να σβήσουμε την περσινή χρονιά»
«Όταν παίζεις στο κύπελλο δυο παιχνίδια και αντιμετωπίζεις την περσινή πρωταθλήτρια που έχει και πιο πλήρες ρόστερ, νομίζω μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Νομίζω κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για να σβήσουμε την περσινή χρονιά και τα πάμε αρκετά καλά. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας στον επαναληπτικό για να πάρουμε την πρόκριση και αν δεν τα καταφέρουμε, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι. Φέτος ο κόσμος απέδειξε στο μέγιστο ότι μας στηρίζει και του αξίζουν συγχαρητήρια. Η ομάδα βγάζει υγεία και κάνει τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο.»

Team: apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment