Saturday 7 March 2015

FINK: Αξίζαμε τη νίκη και είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό - Πάους, δεν είμαι μάγος - Δηλώσεις Ρίισε, Πάρντο, Προύντζου..

Οι Δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα στιγμιότυπα του αγώνα ΑΠΟΕΛ 1-0 Ανόρθωση
Θόρστεν ΦΙΝΚ: "Παίξαμε πάρα πολύ καλά... Αυτό είναι που θέλω από την ομάδα μου.."
Άνδρε Πάους: "Ελπίζω όλα να πάνε καλύτερα την Τετάρτη - Όχι μάγος..." δήλωσε ο Πάους, ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβε τι είπε τελικά.
Χ.Προύντζος: "Καλοδεχούμενες οι απώλειες του Απόλλωνα.."
Γιόν Α. Ρίισε: "Νιώθω πολύ καλά και είμαι στα καλύτερα μου.."
Ούρκο Πάρντο: "Σκληρή δουλεία κάθε μέρα.."

Οι δηλώσεις του Γερμανού Προπονητή της ομάδας μας, κ.Θόρστεν Φινκ:
- "Νομίζω, σήμερα στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλά" - "Αυτό είναι (περίπου), αυτό που θέλω από την ομάδα μου, από την άποψη των κινήσεων των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο".
- "Πολύ σημαντικό ήταν και η θέληση που δείξαμε για να κερδίσουμε οπωσδήποτε το παιγνίδι".
- "Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε λίγο το δρόμο μας και είναι πάντα δύσκολο να παίξεις εναντίων μιας ομάδας η οποία μπορεί και διατηρεί την κατοχή της μπάλας και σε θέματα τακτικής είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα"   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

- "Αλλά αν στο τέλος δούμε τη συνολική απόδοση της ομάδος, αξίζαμε τη νίκη και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για αυτό, αλλά παραμένει μόνο το πρώτο παιγνίδι από τα 10, μέχρι το τέλος της σεζόν για να κατακτήσουμε το στόχο μας."


- "Είδαμε όταν η αντίπαλη ομάδα παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα και σε αυτόν τον τομέα πρέπει να δουλέψουμε στη συνέχεια."
- "Νομίζω ότι σήμερα μπορούμε να πάρουμε μαζί μας, πολύ αυτοπεποίθηση για το επόμενο παιγνίδι, αυτό της Τετάρτης."
- "Θα φρεσκάρουμε πάλι την ομάδα με καινούργιους παίκτες στην 11αδα και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο με το πρέσινγκ που είδαμε σήμερα, ευχαριστώ."

Άντρε Πάους, Προπονητής Ανόρθωσις:
- "Ελπίζω όλα να πάνε καλύτερα την Τετάρτη".
- "Κάναμε ένα μέτριο ξεκίνημα ωστόσο μετά από 20-25 λεπτά μπήκαμε στο παιχνίδι και γίναμε πιο επιθετικοί. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην ανάπαυλα και νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, προσπαθήσαμε και… ελπίζω όλα να πάνε καλύτερα την Τετάρτη".

Τζέισον Δημητρίου: 
- "Την Τετάρτη θα τις μετατρέψουμε τις ευκαιρίες σε γκολ".

Δηλώσεις Τζων Άρνε Ρίισε:

- "Σήμερα, το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο που παίξαμε μέχρι τώρα, από την μέρα που ήρθε ο νέος προπονητής" - "Κάναμε πολύ καλό ημίχρονο, αλλά πάντα είναι πολύ επικίνδυνο να προηγείσαι με 1-0, ήταν δύσκολο να πετύχουμε το 2ο γκολ."


- "Το 2ο ημίχρονο ήταν πιο δύσκολο, παίξαμε καλά, είχαμε/έχουμε μια δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη προσπάθεια".
ΔΗΜ. Για το γκολ που πέτυχες.... πιστώθηκε σε σένα.. 
"Για το γκολ, προσπάθησα να την ανεβάσω και να την στείλω κοντά στο 2ο δοκάρι, μπήκε στα δίκτυα. .. όλα μπορούν να συμβούν..." - "Κάθε γκολ είναι σημαντικό αλλά το πιο σημαντικό είναι οι 3 βαθμοί, και τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε να βάζουμε πίεση, έχουν μείνει ακόμα 9 αγώνες".
ΔΗΜ. Τι δηλώνεις που είσαι βασικός στα τελευταία παιγνίδια...
"Από τότε που ήρθε ο νέος προπονητής και ο νέος γυμναστής, δουλεύω πολύ σκληρά, διπλές προπονήσεις και διπλή γυμναστική κάθε μέρα" - "Νιώθω πολύ καλά και είμαι στα καλύτερα μου, και θα συνεχίσω την προσπάθεια, έχουμε ακόμα 9 αγώνες για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα."

Σε ανάρτηση του στο Instagram, ο Ρίισε έγραψε:
- "Μια πολύ σημαντική νίκη σήμερα με 1-0 και τρεις πολύτιμοι βαθμοί. Επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος, είμαι χαρούμενος που πέτυχα το νικητήριο τέρμα, ένα μεγάλο ευχαριστώ προς στον κόσμο για τη μεγάλη του στήριξη σήμερα"

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Urko Pardo, ήταν δίπλα στην ομάδα σήμερα, παρ ότι τραυματίας. Έγραψε στο ΤΟΥΙΤΕΡ ο @urkopardo
Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό - Σκληρή δουλειά κάθε μέρα και απόλαυση. Μπράβο Αποελλάρα."

Υπεύθυνος Εποικωνίας ΑΠΟΕΛ Χ.Προύντζος:
- "Διπλά χαμογέλα, όχι τόσο για το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, αλλά για το δικό μας πολύ καλό παιγνίδι...."
- "Καλές οι απώλειες του Απόλλωνα, καλοδεχούμενες, αλλάζουν την ψυχολογία. Τα θέλουμε όλα!"

Τα στιγμιότυπα του αγώνα:


Επιμέλεια: ΑΠΕ > apoelgroup.com
VIDEOS > sigmalive.com

No comments:

Post a Comment