Tuesday 10 March 2015

Torres και Totti, οι καλύτεροι επιθετικοί στην ιδανική 11αδα του John Arne Riise


Ποιους ποδοσφαιριστές διάλεξε ο John Arne Riise σαν ιδανική 11αδα στο #one2eleven?

Ο αριστερός αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, John Arne Riise, διάλεξε τους καλύτερους 11 συμπαίκτες που ξεχώρισε στις ομάδες που αγωνίστηκε στην καριέρα του, τις Liverpool, Fulham και Roma.

Ο δημοσιογράφος Tom Oliver από το Βρετανικό αθλητικό κανάλι Sky Sports είχε βρεθεί στη Κύπρο, αρχές του Φεβράρη, για να πάρει συνέντευξη από τον Ρίισε, για τις ανάγκες της εκπομπής #one2eleven, η οποία μεταδίδεται στην ενότητα της εκπομπής του Tom Oliver στο FantasyFC. Ο Τομ είναι παρουσιαστής στην εκπομπή, Fantasy Football Club στο Sky Sports. Η συγκεκριμένη εκπομπή, έχει ένα επίσημο καλεσμένο, και ασχολείται με την καλύτερη 11αδα που έχει επιλέξει ο καλεσμένος της.

Ο Νορβηγός Ρίισε διάλεξε το σύστημα 4-4-2 και συμπεριέλαβε 8 πρώην συμπαίκτες του από την Liverpool…

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: Pepe Reina

Είμαι ανάμεσα σε 2 παίκτες.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ο Jerzy Dudek είναι πολύ καλός, κερδίσαμε μαζί το Champions League, αλλά διαλέγω τον Pepe Reina γιατί είναι πιο ολοκληρωμένος τερματοφύλακας. Είναι πλακατζής και του αρέσουν τα αστεία, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, κάτι που χρειάζεσαι από τον τερματοφύλακα.

ΔΕΞΗΣ ΜΠΑΚ: Steve Finnan

Είναι από τους πιο ήρεμους ποδοσφαιριστές που έχω συναντήσει, μου άρεσε να παίζω μαζί του και ήταν σχεδόν αλάνθαστος.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ: Jamie Carragher

Σε καθοδηγεί, σου λέει πότε να πιέσεις, πότε να να βγεις, πότε να πας για τάκλιν. Μερικούς ποδοσφαιριστές δεν τους ακούς από τις δυνατές φωνές του κόσμου αλλά η δική του φωνή ξεχωρίζει. Καθαρά επαγγελματίας και ο καλύτερος αμυντικός που έχω παίξει.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ: Sami Hyypia

Καλός και με τα 2 πόδια, δυνατός στο ψηλό παιγνίδι, μπορούσε να διαβάσει το παιγνίδι του αντιπάλου. Κάναμε παρέα, πήγαινα τακτικά σπίτι του για φαγητό, ακούγαμε Φινλανδέζικη μουσική heavy metal, είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στον χώρο του ποδοσφαίρου.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΑΚ: Kieran Richardson

Μηχανάκι, πολύ γρήγορος, δυνατός, και μπορεί να αγωνιστεί και στις 2 πλευρές. Ακόμα και να τον προσπεράσεις, θα σε προλάβει. Είχαμε καλό ανταγωνισμό μεταξύ μας.

ΜΕΣΟΣ: Javier Mascherano

Δουλεύει σαν σκυλί, οι αντίπαλοι τον μισούσαν γιατί ήταν σκληρός ιδιαίτερα στα τάκλιγκ. αγωνιζόμουν και με τους 2, τον Ξαβιέ και τον Didi Hamann, πιστεύω ότι Didi είναι ο καλύτερος ανασταλτικός μέσος, ήρεμος, μπορεί και διαβάζει το παιγνίδι, αλλά ο Mascherano είχε περισσότερη ουσία στο παιγνίδι του, μπορούσε να προωθηθεί και να τελειώσει τις φάσεις.

ΜΕΣΟΣ: Steven Gerrard

Χωρίς αμφιβολία, ο καλύτερος συμποδοσφαιριστής που έχω παίξει. Ήταν μεγάλη μου τιμή που έπαιξα μαζί του, θα μείνει στην ιστορία σαν ένα από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Θυμάμαι σε 1 παιγνίδι με την Milan, όπου αγωνιζόταν σε όλες τις θέσεις. Παίκτης με πολλή ενέργεια που ενθουσίαζε τα πλήθη με τα τέρματα του. Είναι εκπληκτικός σαν άνθρωπος, πάντα σε στηρίζει, σε καλύπτει, είναι ο τέλειος αρχηγός.

ΜΕΣΟΣ: Daniele De Rossi

Πολύ ήρεμος και εύκολος, βλέπει ανοίγματα στον κενό χώρο που λίγοι παίκτες μπορούν. Ο μόνος που μιλούσε Αγγλικά όταν πήγα στην Ρόμα, με βοήθησε πολύ να προσαρμοστώ. Θα μείνει σαν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ΡΟΜΑ.

ΜΕΣΟΣ: Xabi Alonso

Ο "μάστορας" της πάσας. Κανένας δεν μπορεί να δώσει την μπάλα όπως αυτός. Είναι απίστευτος ποδοσφαιριστής, όταν έπαιζα την αριστερή πτέρυγα, πάντα με έβρισκε με τις πάσες του.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Francesco Totti

Ο ΘΕΟΣ της ΡΩΜΗΣ. Δεν έχω συνάντηση κανέναν άλλον σαν αυτό. Ο Steven Gerrard είναι μεγάλος στην Liverpool αλλά δεν συγκρίνεται με τον Totti στη Ρώμη. Δεν είναι ταχύς, αλλά στα 38 του έχει την τεχνική, την διορατικότητα και το άγγιγμα που είναι δώρα ΘΕΟΥ. Ήταν απίστευτος στην προπόνηση. Ήμουν τυχερός που τον γνώρισα, πέρασα 3 χρόνια μαζί του στη ΡΟΜΑ και είδα πόσο σημαντικός είναι για τον σύλλογο αλλά και για την ίδια του τη πόλη.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: Fernando Torres

Δυσκολεύτηκε αφότου έφυγε από το Liverpool, αλλά ενόσω ήταν εκεί, ήταν μια μηχανή παραγωγής του γκολ. Τον συνάντησα ξανά όταν έπαιζα στην Fulham κι αυτός στην Chelsea, είχε μεγάλη πίεση στη Chelsea. Νομίζω ξαναβρήκε τον παλιό καλό του εαυτό στην Atletico.

Άνδρος Ευαγόρου > apoelgroup.com
skysports.com


No comments:

Post a Comment