Wednesday 15 July 2015

Το Φωτογραφικό ρεπορτάζ από το ΓΣΠ, ΑΠΟΕΛ 0-0 ΒΑΡΤΑΡ

 Η αρχική 11αδα του ΑΠΟΕΛ, στον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα (γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλοι) της νέας αγωνιστικής περιόδου 15/16 με αντίπαλο την Βαρτάρ Σκοπίων στο ΓΣΠ. Για την ιστορία ξεκίνησαν οι: Boy Waterman, Nuno Morais, Inaki Astiz, Vinicius, Πιέρος Σωτηρίου, Mario Sergio, Μάριος Αντωνιάδης, Carlao, Luis leal, Tomas De Vincenti. Αλλαγές: Amorin, Γιώργος Εφραίμ και Mateusz Piątkowski.
Ξεχώρισε με την παρουσία του ο "νεαρός"  Μακρίδης στα πρώτα 60' λεπτά που αγωνίστηκε. Έξυπνα στημένος στον αγωνιστικό χώρο και μέσα στις φάσεις...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Η επιστροφή του Κωνσταντίνου στην ομάδα, ήταν μια σοφή απόφαση ενώ η αλλαγή του στο 60' ήταν λανθασμένη κίνηση από μέρους του προπονητή, αφού από εκείνο το σημείο και μετά, ο ΑΠΟΕΛ αποδυναμώθηκε εν μέρει και οι παίκτες του απλά κυκλοφορούσαν την μπάλα αφού οι Σκοπιανοί αμύνονταν μαζικά. Προς στο τέλος οι Σκοπιανοί τους "κοίμισαν" όλους με τις διαμαρτυρίες του τερματοφύλακα Pachovski για το πανό των Πορτοκαλί "Macedonia is Greek" κι αυτό ήταν αρκετό αφού πέτυχαν το σκοπό τους.

Όλες οι φωτογραφίες στο QUICK Γκάλερι.
QUICK PHOTO GALLERY
Photo Gallery by QuickGallery.com

Οι φωτογραφίες μπορούν να γίνουν download, για αυστηρά προσωπική χρήση, στο Λινκ ΕΔΩ.

 Team | apoelgroup

No comments:

Post a Comment