Sunday 19 July 2015

Τελευταία προπόνηση στον Αρχάγγελο... και στον ορίζοντα Αρτυματάς

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ με την τελευταία προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους και αμέσως μετά ετοιμάζει βαλίτσες για το ταξίδι στα ΣΚΟΠΙΑ.

Η αναχώρηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για αύριο πρωί, ενώ για το βράδυ της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο στάδιο Φίλιππος ΙΙ στα Σκόπια.

Ευχή όλων είναι όπως επιστρέψουν από τα Σκόπια με την πρόκριση στις αποσκευές για να μην μπει ο ΑΠΟΕΛ σε αχρείαστες περιπέτειες με απρόβλεπτες συνέπειες αφού σε περίπτωση αποκλεισμού, και δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω, από την επαύριο, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο στον ΑΠΟΕΛ.

Οι Σκοπιανοί ετοιμάζουν "θερμή" υποδοχή στην ομάδα μας, με τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις να κάνουν λόγο για 25,000 χιλιάδες κόσμο στις κερκίδες του Εθνικού σταδίου των Σκοπίων Φίλιππος ΙΙ, κάτι που φαντάζει περισσότερο με ευχολόγια.

Προπόνηση:
Στην χθεσινή προπόνηση ο ΚΑΡΛΑΟ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει κατά πόσον μπορεί να υπολογίζεται για τον αγώνα στα Σκόπια. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πασιένσιας είναι διατεθειμένος να περιμένει τον ποδοσφαιριστή μέχρι την τελευταία στιγμή σε διαφορετική περίπτωση, τη θέση του λογικά θα πρέπει να πάρει ο Κωστάκης Αρτυματάς που είχε δοκιμαστεί στη συγκεκριμένη θέση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στην Πολωνία και άφησε καλές εντυπώσεις.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Στον πρώτο αγώνα του ΓΣΠ ο Κωστάκης Αρτυματάς είχε αποκλειστεί από την αποστολή, το ίδιο κι ο Choco καθώς κι ο Αρχηγός Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Codina ενώ ο Στάθης Αλωνεύτης έκανε γυμναστήριο και ατομικό τρέξιμο. Κανένας από τους δυο δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ επί του παρόντος.

Στον Αρχάγγελο επέστρεψε ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Ούρκο Πάρντο και άρχισε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Πάρντο επιστρέφει στην ομάδα τον Γενάρη,

Ο Amorin συνεχίζει να είναι με αναρρωτική άδεια στο σπίτι μετά την εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε. Η επιστροφή του αναμένεται μέσα στον Αύγουστο.


No comments:

Post a Comment