Thursday 23 July 2015

Κατάσκοπος Πασιένσιας


Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ντομίγκος Πασιένσιας, μετά το σημερινό φιλικό με τον ΕΡΜΗ που θα γίνει στον Αρχάγγελο στις 19:00, θα ταξιδεύσει για τη Δανία, αύριο 24.05, για να κατασκοπεύσει τη Midtjylland στον εκτός έδρας αγώνα της με την SønderjyskE για τη 2η αγωνιστική της Δανέζικης SUPERLIGA.

Στη συνέχεια ο κύριος Πασιένσιας θα παραμείνει στη Δανία για να υποδεχθεί την αποστολή του ΑΠΟΕΛ, η οποία που θα φθάσει στο αεροδρόμιο της BILLUND η ώρα 02:00 το πρωί της Κυριακής 26.07.

Λόγο του νυχτερινού ταξιδιού και του δύσκολου της ώρας, αναμένεται να δοθεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές για το υπόλοιπο της Κυριακής για να ξεκουραστούν.

Η ανάλυση της Midtjylland άρχισε από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης, ...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ενώ ο προπονητής/αναλυτής της ομάδας μας Γιώργος Κωστή ήταν στο Γιβραλτάρ, όπου είδε για πρώτη φορά την Midtjylland, γεμίζοντας το TABLET του (παλιά είχαμε σημειωματάριο και στυλό) με αρκετές και χρήσιμες σημειώσεις για την επόμενη αντίπαλο του ΑΠΟΕΛ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

- Το σημερινό φιλικό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα. Ο Πασιένσιας αναμένεται να δοκιμάσει «σχήμα και πλάνο» του εκτός έδρας αγώνα με την Midtjylland.

- Για πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι στη ΔΑΝΙΑ, στον σύνδεσμο ΕΔΩ

Team | apoelgroup.com



No comments:

Post a Comment