Sunday 19 January 2014

Σήμερα Πάμε για την 18η διαφορετική ενδεκάδα

Σε 17 παιγνίδια στον πάγκο ο προπονητής μας κύριος Δώνης, έχει χρησιμοποιήσει 17 διαφορετικές ενδεκάδες, όπως μας υπενθύμισε κι ο Μίκα, και κατά την παραδοξότητα του φαινομένου, λέμε εμείς, σήμερα κατεβαίνουμε απέναντι στην Σαλαμινά με την 18η διαφορετική 11αδα..
Στο αγωνιστικό κομμάτι θα επιχειρήσουμε να μπούμε λίγο στο μυαλό του κυρίου Δώνη για να μαντέψουμε το αγωνιστικό του πλάνο. Αν και πιο εύκολο θα ήταν να λύσουμε ένα σταυρόλεξο.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Κάτω από τα δοκάρια ο απόλυτος Ούρκο Πάρντο.
Στα άκρα της άμυνας θα δούμε τον μόνιμο Μάριο Σέρτζιο δεξιά  και τον νεοφερμένο Χρίστο Πιπίνη αριστερά. Πάμε στον μεγάλο πονοκέφαλο του Δώνη, το  κεντρικό αμυντικό δίδυμο, όπου πέραν από τον αμετακίνητο Μαρσέλο Ολιβέιρα, ίσως σήμερα να δούμε τον παροπλισμένο Άριτζ Μπόρδα να αντικαθιστά τον τρυποκάρυδο Αμορίν.

Στο κέντρο θα έχουμε την σταθερή αξία της ομάδας Νούνο Μοράις, ο οποίος θα έχει για παρτενέρ του τον δοκιμασμένο Βινίσιους Ολιβέιρα, δεν προβλέπουμε θέση για τον Αρτυματά.

Πάμε στα άκρα και στην επίθεση. 4 θέσεις που διεκδικούν 7 ποδοσφαιριστές. Εδώ πραγματικά θέλουμε το Μαντείο των Δελφών... το απόλυτο χάος...
Στάθης - Σέζαρ - Μαντούκα - Μπίδης ή Στάθης - Σεζάρ - Μπενασούρ - Μπίδης
Στάθης - Σέρινταν - Μπενασούρ - Μπίδης ή Νεκτάριος - Μαντούκα - Σέζαρ - Μπίδης
Στάθης - Σέζαρ - Σέρινταν - Μαντούκα ή Στάθης - Σέζαρ - Μπενασούρ - Μαντούκα
κλπ - κλπ - κλπ - κλπ ή κλπ - κλπ - κλπ - κλπ.

Και οι 7 πάντως, δεν μπορούν να παίξουν... Στάθης Αλωνεύτης - Cesar Santin - Selim Benachour - Gustavo Manduca - Cillian Sheridan - Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης - Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Όποιος λύσει το μυστήριο των τεσσάρων? 
Κερδίζει ένα γλυκό χαμόγελο της Νεράιδας Δήμητρας.

Η Σαλαμίνα κατεβαίνει στο ΓΣΠ με αξιώσεις. Με νέο προπονητή τον Πέπ Λάρκου ο οποίος βγήκε από την ναφθαλίνη για να αντικαταστήσει τον πετυχημένο βάση αποτελεσμάτων, μέχρι τώρα, Έλληνα Καλαϊτζίδη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟΕΛ – Νέα Σαλαμίνα 18:00
Στάδιο: Γ.Σ.Π
Διαιτητής: ΠΑΝΑΓΗ ΜΑΡΙΟΣ
Α' Βοηθός Διαιτητής: ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΑ
Β' Βοηθός Διαιτητής: ΤΖΙΑΠΟΥΡΑΣ ΓΙΑΓΚΟΣ
4ος Διαιτητής: ΜΟΥΣΚΟΣ ΘΩΜΑΣ
Παρατηρητής: ΣΚΑΠΟΥΛΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

Περιττό να αναφέρουμε ότι η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος. 
Οι αντίπαλοι μας έχουν αφηνιάσει, οι απολλωνίστες έχουν κάνει κυριολεκτικά κατάληψη του παρασκηνίου βλέπε βραβεύσεις κ.αλλ. ενώ οι αελλίστες ωρύονται για τις τιμωρίες τους this is Cyprus φωνάζουν.

Μήλο της έριδος είναι οι 2 θέσεις που οδηγούν φέτος (πρώτη και τελευταία) στο Τσάμπιονς Λίνγκ.

apoelfc.com.cy Αποστολή για Ν. Σαλαμίνα (20) 
Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο προπονητικό κέντρο Αρχάγγελος.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης».
Στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθοι 20 ποδοσφαιριστές:

Urko Pardo
Διονύσης Χιώτης
Joao Guilherme Leme Amorin
Κωστάκης Αρτυματάς
Marcelo Oliveira
Cillian Sheridan
Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης
Νεκτάριος Αλεξάνδρου
Χρήστος Πιπίνης
Vinícius Oliveira Franco
Selim Benachour
Μάριος Ηλία
Gustavo Manduca
Nuno Morais
Haritz Borda
Mario Sergio
Βασίλης Παπαφώτης
Στάθης Αλωνεύτης
Cesar Santin
Άνθος Σολωμού

1 comment:

  1. George Charalambous20 January 2014 at 12:57

    O ΑΠΟΕΛ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,,,,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΜΥΝΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑ ΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,,,ΕΤΣΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΤΣΙΑΜΠΙΟΝ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΝΑΜΕ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ 4-5-1......ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΣΙΝΚ ΚΑΙΗΜ ΠΟΥ ΣΠΑΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ..ΠΡΩΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΤΡΙΤΟΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΥΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΡΕ ΜΑΣ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΕΛ.

    ReplyDelete