Thursday 9 July 2015

Πετρίδης: H Μουρμούρα είναι ζημιά, θέλουμε υπομονή, ψυχραιμία και κατανόηση

"Η προσπάθεια που ξεκινούμε φέτος είναι η δυσκολότερη από την μέρα που αναλάβαμε" δήλωσε ο ηγέτης του ΑΠΟΕΛ κύριος Πρόδρομος Πετρίδης, στον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό στον Αρχάγγελο, για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ολόκληρη η δήλωση του Προέδρου πιο κάτω.

"Όπως όλοι καλά γνωρίζεται, το ΑΠΟΕΛ δεν έχει οποιουσδήποτε άλλους στόχους, από πρωταγωνιστικούς σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη." είπε στην αρχή της ομιλίας του ο Πρόεδρος και συνέχισε.
"Οι στόχοι είναι γνωστοί, πρόκριση σε Ευρωπαϊκό όμιλο... οπωσδήποτε προτιμούμε να είναι του Champions League... και οπωσδήποτε Πρωτάθλημα και κύπελλο στη Κύπρο."
"Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η προσπάθεια που ξεκινούμε φέτος είναι η δυσκολότερη από την μέρα που ανάλαβε αυτή η Διοίκηση."
"Ξεκινούμε από ένα πιο προηγούμενο προκριματικό, οι αντίπαλοι μας είναι αρκετά καλύτερης δυναμικότητας από ότι αντιμετωπίζαμε παλαιότερα."
"Όμως.. το ΑΠΟΕΛ είναι ΑΠΟΕΛ και όπως όλοι καλά γνωρίζεται από την πείρα που έχουμε θα αγωνιστούμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο."

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

"Οπωσδήποτε, έχουμε μια ομάδα που για μας είναι εντελώς καινούργια, με καινούργιο προπονητή που του ευχόμαστε τα καλύτερα."
"Υπάρχουν 8 καινούργιοι παίκτες, και θα πρέπει να δείξουμε όλοι, ψυχραιμία και κατανόηση στο κτίσιμο αυτής της ομάδας."
"Χρειάζεται υπομονή, δεν γίνονται μαγικά."
"Ο κόσμος και εμείς θα πρέπει να δείξουμε υπομονή σ' αυτή την ομάδα, σ'αυτά τα παιδιά, που πολύ λίγο ξεκουράστηκαν, οι περισσότεροι σχεδόν καθόλου."
"Με σκληρή δουλειά, ενότητα και ομαδικότητα, το ΑΠΟΕΛ πάλι θα πετύχει, κι αυτή είναι η δέσμευση που κάνει η Διοίκηση, η οποία ότι και αν χρειαστεί η ομάδα θα το πράξει και θα το κάνει, για να είναι πρωταγωνιστική κι αυτή τη χρονιά."
"Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους 5,000 και πλέων season ticket holders για την έγκαιρη ανανέωση και ευελπιστούμε ότι φέτος θα φτάσουμε τα ίδια επίπεδα που είχαμε και τις προηγούμενες χρονιές."
"Καλήν επιτυχία στους προπονητές μας, καλήν επιτυχία στους παίκτες μας και αναμένουμε τον κόσμο μας από το 1ο παιγνίδι της Τρίτης να είναι δίπλα μας και να στηρίξει την ομάδα."
"Είναι στα δύσκολα που πρέπει να είμαστε ενωμένοι και μονοιασμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας."

Σε σχετική ερώτηση ανταποκριτή, για την μουρμούρα του κόσμου, ο Πρόεδρος είπε:

"Παρ' όλον που έχουμε πει πάρα πολλές φορές ότι τα φιλικά δεν είναι κριτήριο, όμως ΝΑΙ δικαιολογημένα υπάρχουν κάποια μουρμουρητά."
"Όμως, ας μην το παρακάνουμε, γιατί το μόνο που κάνουμε με αυτή τη μουρμούρα είναι ζημιά και τίποτε άλλο.
"Οι αρμόδιοι είναι οι προπονητές... η Διοίκηση βλέπει το επίπεδο που είναι η ομάδα και συζητώντας με την επιτροπή προγραμματισμού με την Διοίκηση αλλά και με τον προπονητή ότι χρειάζεται η ομάδα για να βελτιωθεί ή για να καλύψει κάποια κενά που έχει και είναι μέσα στις δυνατότητες που της επιτρέπονται, γιατί υπάρχει κι αριθμητικός περιορισμός πόσους παίκτες μπορεί να έχει μια ομάδα, εμείς θα το πράξουμε."
...
"Είμαστε σε προχωρημένη επαφή με τερματοφύλακα, το όνομα του έχει δει το φώς της δημοσιότητας *(σημ) ο Boy Waterman ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη στη Κύπρο."
"Έχουμε συμφωνήσει απομένουν τα τυπικά των συμβολαίων, θα ερχόταν σήμερα στην Κύπρο αλλά του έτυχε κάτι απρόοπτο με τη γυναίκα του στο αεροδρόμιο την τελευταία στιγμή γι αυτό δεν ταξίδεψε σήμερα. (Είχε περάσει και τον έλεγχο, αλλά προέκυψε θέμα υγείας με τη γυναίκα του).

*(σημ) Το όνομα του Μπόϊ Βάτερμαν, γράφτηκε πρώτο και σε αποκλειστική είδηση από την ιστοσελίδα μας ΕΔΩ.

Το ΒΙΝΤΕΟ με τις δηλώσεις του Προέδρου, ΕΔΩ.

Team | apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment