Wednesday 29 July 2015

Η ξεκούραση των Hackers


Επέστρεψε τα χαράματα στη βάσης της, η αποστολή του ΑΠΟΕΛ από το Χέρνιγκ της Δανία. Για τη σημερινή μέρα, έχει δοθεί ρεπό ξεκούρασης για τους Χάκερς του Ντομίγκος Πασιένσιας, ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί φιλικό παιγνίδι στον Αρχάγγελο, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσάις. Το παιγνίδι θα αρχίσει στις 19:00 και θα είναι κλειστό για το κόσμο, αφού ο Πασιένσιας θέλει να δει την ετοιμότητα αυτών που δεν έπαιξαν στο Χέρνιγκ.

Μπορεί οι Δανοί της Μίτζιλαντ να είχαν λογισμικό πρόγραμμα στη διάθεση τους για το πως θα αντιμετωπίσουν τον ΘΡΥΛΟ, όμως οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ ήταν εξοπλισμένοι με δυνατό Αντιβάϊρους. Στο ποδόσφαιρο μπάλα παίζει ο τσαμπούκας, το μυαλό και το πάθος κι όχι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Ήταν μια δύσκολη αποστολή η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν να ξεδιπλώσουν, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, την Ευρωπαϊκή τους εμπειρία, με αποτέλεσμα να φύγουν νικητές από το MCH Arena με σκορ 1-2, βάζοντας έτσι τις βάσεις πρόκρισης για τα Πλέϊοφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο σημερινός αρχισκόρερ του ΑΠΟΕΛ Τομάς Ντε Βινσέντι, με συνολικά τρία τέρματα στο ενεργητικό του, έχει να λέει πως η ΟΥΕΦΑ του έκλεψε το ένα από τα δυο τέρματα που πέτυχε ψες.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

Εμείς εξακολουθούμε να πιστώνουμε και τα δυο γκολ στον ΝΤΕΒΙ, αφού αν δεν ήταν η δική του παρεμβολή στη φάση, γκολ δεν θα υπήρχε. Βλέποντας μάλιστα τη φάση ξανά, από κάμερα αντίθετης λήψης, φαίνεται καθαρά ότι το γκολ πρέπει να πιστωθεί στον Αργεντινό, καλό θα είναι η Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να ζητήσει από την ΟΥΕΦΑ να "επιστρέψει" το γκολ πίσω στον Ντε Βινσέντι.


No comments:

Post a Comment