Monday 3 August 2015

Και σήμερα στο ΓΣΠ - Ανοίγει η Βόρεια



Αλλαγή σκηνικού σε σχέση με τη σημερινή προπόνηση θα έχουμε το απόγευμα, αφού αυτή θα γίνει τελικά στο ΓΣΠ αντί στον Αρχάγγελο όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη, κατόπιν επιθυμίας του κυρίου Πασιένσιας.

Λόγω αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων για τον αγώνα APOEL FC - Midtjylland, τίθεται στην διάθεση των φίλων του ΑΠΟΕΛ και το Βόρειο Πέταλο του ΓΣΠ.

- Με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 25 βαθμούς, ολοκληρώθηκε η ψεσινή προπόνηση της ομάδας μας στο ΓΣΠ, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα της Τρίτης με την FC Midtjylland για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


Όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τους τραυματίες, προπονήθηκαν κανονικά χωρίς κανένα απρόοπτο, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης, ο κύριος Πασιένσιας ζήτησε όπως γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες για να έχει το ΓΣΠ στη διάθεση του για προπόνηση και για την Δευτέρα.

Τα νέα με τους τραυματίες:

Στη ψεσινή προπόνηση οι, Αντωνιάδης και Amorin έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα για τον Στάθη Αλωνεύτη.

Στον Urko Pardo μπορεί να δόθηκε ρεπό για χθες, όμως με τιτίβισμα του στο ΤΟΥΙΤΕΡ παροτρύνει τους συμπαίκτες του, να μην σκέφτονται τα 40ντάρια της θερμοκρασίας στο παιγνίδι της Τρίτης, να είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο και να παρουσιαστούν πιο σοβαροί από ότι οι αντίπαλοι. "Θα είναι δύσκολο αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι" έγραψε στο μήνυμα του ο Ισπανοβέλγος πορτιέρο.


ApoelGroup
Next LiveChat Sponsor

No comments:

Post a Comment