Sunday 2 August 2015

Τα παραμύθια των Δανών - Νέο Sold out


Ονειρεύονται την πρόκριση οι Δανοί... θέλουν μόνο δυο γκολάκια, λένε, και μπαίνουν ομίλους.

Από την χώρα του παραμυθιού έρχονται και νοιώθουν τη ανάγκη να λένε παραμύθια, εξάλλου έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται, καθήκον του ΑΠΟΕΛ είναι να μην τους επιτρέψει να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους, να τους πει την κλασσική ιστορία "Όλοι υποκλίνονται στον Αυτοκράτορα" και να τους στείλει νωρίς για ύπνο.

Θέλω να ελπίζω πως ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο προσγειωμένος κι οι ποδοσφαιριστές μας θα παίξουν συνετά και μυαλωμένα. Αυτό που πετύχαμε στο Χέρνιγκ ήταν μόνο το προβάδισμα του Α' ημιχρόνου, μένει άλλο ένα ημίχρονο, για να ολοκληρωθεί η 5η πρόκριση σε Ευρωπαϊκούς ομίλους στα τελευταία 6 χρόνια. Ένα επίτευγμα που απεύχονται οι εχθροί του ΑΠΟΕΛ να το πετύχει, αφού πλέον η ψαλίδα που θα ανοίξει ο ΑΠΟΕΛ από τους υπόλοιπους μεγάλους του Κυπριακού ποδοσφαίρου θα είναι τεράστια, χωρίς πιθανότητα μείωσης, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια.

Την Δευτέρα στις 15:00 φθάνουν στο καμίνι της Λευκωσίας οι Δανοί και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα προπονηθούν στο ΓΣΠ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....
Η φρενίτιδα των εισιτηρίων και ο γενικός ξεσηκωμός για τον επαναληπτικό της Τρίτης, είχε σαν αποτέλεσμα να σημειωθεί sold out εισιτηρίων και στην Ανατολική κερκίδα. Με δεδομένο ότι θα ξεπουλήσει κι η Νότια σύντομα, αυτό που μένει τώρα είναι η Βόρεια που σίγουρα θα ανοίξει για τους γαλαζοκίτρινους.

Ο Πασιένσιας σήμερα το βράδυ στο ΓΣΠ, θα πραγματοποιήσει την προτελευταία προπόνηση του ΑΠΟΕΛ, ενώ η τελευταία θα γίνει αύριο στον Αρχάγγελο. Και οι 2 προπονήσεις θα είναι κλειστές για το κοινό.

Κανονικά προπονήθηκε χθες ο Ινιάκι Αστίς χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Τρίτη. Αυτό θα φανεί μέσα από τις δυο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, σήμερα και αύριο.

Τα ίδια περίπου δεδομένα ισχύουν και για τον Μάριο Αντωνιάδη που μάλλον δύσκολα προλαβαίνει τον αγώνα, η θέση όμως είναι απόλυτα διασφαλισμένη από τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, οπόταν δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το αριστερό άκρο.

Ο Πασιένσιας, μάλλον θα ακολουθήσει την πεπατημένη και θα βασιστεί πάνω στον κορμό των βασικών που βγήκαν μέσα από τα τρία επίσημα παιγνίδια που έδωσε η ομάδα μέχρι τώρα.



No comments:

Post a Comment