Sunday 13 September 2015

Αναπάντητα ερωτήματα στην άμυνα


Άμυνα για κλάματα - Αναπάντητα ερωτήματα

Δεν ξέρω αν ο Τιμούρ περίμενε αυτή την εικόνα του ΑΠΟΕΛ αλλά όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του ίσως και να την περίμενε αφού θαύματα δεν γίνονται μέσα σε 15 μέρες.

Και γράφω δεν μπορούν να γίνουν θαύματα από τον Τιμούρ, αφού οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό, έκαναν απίστευτα και σε κάποιες περιπτώσεις εγκληματικά λάθη σε σημείο που η Ομάδα έχει ΤΡΟΜΕΡΑ κενά σε θέσεις κλειδιά, με αποτέλεσμα η εικόνα της Ομάδας να μην μπορεί να βελτιωθεί στον βαθμό που θα ήθελε ο νέος προπονητής μας. Θα αποτελεί κατόρθωμα πάντως για τον Τιμούρ αν καταφέρουμε να πάμε μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου και να είμαστε κοντά στη κορυφή.

Για το χθεσινό παιχνίδι, που ήταν ένα τεστ από πολλές απόψεις, τα αρνητικά δυστυχώς ήταν περισσότερα από τα θετικά. Είχαμε να αγωνιστούμε με μία εκ των δύο συνδιεκδικητών για τον τίτλο (η άλλη είναι η Ανόρθωση) και η εικόνα της Ομάδας, εκτός από κάποια δεκάλεπτα δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Και ξεκινώ από τα αρνητικά αφού ήταν πολύ περισσότερα...

Η Ομάδα μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΑΚΑ. Δυστυχώς ο Αντωνιάδης όσο φιλότιμος και να είναι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ανταποκριθεί!
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Ο Ορτιθ έκανε πάρτι από την πλευρά του Αντωνιάδη όπως πάρτι κάνουν όλες οι ομάδες από την αριστερή μας πλευρά. Μας πήραν όλοι χαμπάρι και προσαρμόζουν τις επιθέσεις τους από την αριστερή μας πλευρά….. Κύριος υπεύθυνος για μένα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής που άφησε την Ομάδα ΓΥΜΝΗ σε αυτή τη θέση. Δεν ήταν προτιμότερο κύριε Μαντούκα αντί να έχουμε πέντε τερματοφύλακες να έχουμε ΕΝΑΝ αριστερό οπισθοφύλακα?

Ο Σέρτζιο φέτος είναι σκιά του εαυτού του. Πολλά λάθη ενώ δεν βοηθά σχεδόν καθόλου επιθετικά. Και εδώ η ευθύνη βαραίνει τον Τεχνικό Διευθυντή αφού δεν κατάφερε να φέρει στην Ομάδα δεξιό οπισθοφύλακα της προκοπής, με τον Τσόκκο απλά να είναι στον Αρχάγγελο για τουρισμό.

Ο Αστίθ επίσης χθες έκανε αρκετά λάθη ενώ οι Μοράϊς, Χαραλαμπίδης, Βάντερ ήταν από μέτριοι έως κακοί. Αν εξαιρέσουμε το υπέροχο τέρμα του Βάντερ, σε κανένα άλλο σημείο του αγώνα δεν βοήθησε.

Ο Ντέβι ξεκίνησε ορεξάτος και με πολύ πάθος αλλά στη πορεία χάθηκε μέσα στη μετριότητα.

Ο Πιέρος ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθει να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα!! Έχει πάθος, τσαμπουκά, ταχύτητα, τεχνική, σωστές τοποθετήσεις αλλά του λείπει το γκολ και σε αυτό πρέπει να δουλέψει αλλιώς δεν μπορεί να λέγεται σέντερ φορ!

Στα θετικά τώρα περνά η σωστή αντίδραση της Ομάδας μας και τις δύο φορές που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ καθώς και το πάθος του Τιμούρ στο πάγκο. Ο προπονητής μας είδε πολλά, που δεν του άρεσαν και φώναζε συνεχώς, αλλά…..

Στα θετικά επίσης το γκολ του Κάβεγκολ που έφτασε τα τρία μέσα σε τριανταπέντε αγωνιστικά λεπτά όπως και η ανεβασμένη απόδοση του Βίνι.

Συμπερασματικά ο Τιμούρ έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ και σίγουρα μέχρι τη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου πρέπει να βρει τον τρόπο να κρατήσει την Ομάδα κοντά στη κορυφή.
Και να ελπίζουμε τον Δεκέμβριο ο Τιμούρ να διορθώσει κάποια από τα εγκλήματα του Καλοκαιριού…..    

Με αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς Ελληνόψυχος!

No comments:

Post a Comment