Wednesday 23 September 2015

Ρεπό έδωσε ο Temur - Απόψε η διάγνωση για Astiz και Πιέρο


Ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, έδωσε για τη σημερινή μέρα ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Μέρα ξεκούρασης (από τούς έντονους διπλούς αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη, όπως τους χαρακτήρισε χθες με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας) είναι η σημερινή, ενώ η εταιρεία συνεδριάζει το απόγευμα, με κύριο θέμα, το ΘΕΜΑ των τραυματισμών.

Παρά το ρεπό που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές, ο Στάθης Αλωνεύτης και ο Tomas De Vincenti, βρέθηκαν μαζί στον Αρχάγγελο, για πρωινή προπόνηση.

Το πρωί στον Αρχάγγελο βρέθηκαν επίσης, για πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ατομικό τρέξιμο, άλλοι τέσσερις τραυματίες της ομάδας μας, ο Carlao, ο Vinicius, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και ο Μάριος Αντωνιάδης.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, στα οποία υποβλήθηκαν, ο Iniaki Astiz και ο Πιέρος Σωτηρίου λόγο του τραυματισμού που αποκόμισαν από το παιγνίδι με τη Δόξα, θα διαγνωσθούν απόψε.

Σήμερα οι αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ στο GROUP K του Γιουρόπα Λίγκ, δίνουν σημαντικούς αγώνες για τις εγχώριες διοργανώσεις, σε πρωτάθλημα και κύπελλο:
  • KRALUV DVUR 1-1 SPARTA PRAHA (τελικό σκορ 4-5 στα πέναλτι, για το Κύπελλο Τσεχίας)
  • ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (τελικό αποτέλεσμα)
  • Στις 21:00 ξεκίνησε η συνάντηση, FC SCHALKE 04  - EINTRACHT FRANKFURT που βρήκε νικητή τη ΣΙΑΛΚΕ με σκορ 2-0. Τα τέρματα πέτυχαν ο MATIP JOEL και ο SANE LEROY
  • ΑΠΟΕΛ DAYOFF 

No comments:

Post a Comment