Sunday 13 September 2015

TEMUR: Επιθετικά παίξαμε καλά, αμυντικά είχαμε πολλά προβλήματα - Οι δηλώσεις των 2 προπονητών


"Επιθετικά παίξαμε καλά" δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τιμούρ Κετσπάγια ενώ στη συνέχεια των δηλώσεων του παραδέχθηκε ότι "είχαμε πολλά αμυντικά προβλήματα" - "2 φορές χάναμε και τις 2 το γυρίσαμε" συνέχισε ο Κόουτς ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει την ΑΕΚ πόσο καλή ομάδα είναι καθώς και τον προπονητή της. Ο Κρίστιανσεν στάθηκε στα δυο λάθη που όπως είπε "αφήσαμε τον ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει"

Όλες οι δηλώσεις των Τιμούρ και Κρίστιανσεν, στη συνέχεια...

ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ:
- Καλησπέρα σε όλους...
- Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ παιγνίδι, ανοικτό με πολλές ευκαιρίες, τέσσερα γκολ.
- Σίγουρα, όταν βλέπεις το παιγνίδι από έξω, ήταν ωραίο, αλλά να είσαι στον πάγκο σίγουρα δεν ήταν καθόλου ευχάριστο.
- Πραγματικά, ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες και δυστυχώς δεν πετύχαμε το γκολ.
- Όταν δεχθήκαμε το γκολ, τα χάσαμε, αλλά αυτό που είναι θετικό για μας, είναι ότι, δύο φορές χάναμε το παιγνίδι και τις δυο φορές το γυρίσαμε.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

- Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες και μπορούσαμε να πετυχαίναμε το νικητήριο γκολ.
- Στο τέλος ήρθε η ισοπαλία.
- Πιστεύω ότι αυτοί που είδαν σήμερα το παιγνίδι, το απόλαυσαν.
- Είναι η αρχή του πρωταθλήματος και μόνο τρία παιγνίδια έχουμε παίξει.
- Η ΑΕΚ είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, έχει ένα πολύ καλό προπονητή και τον έχει εδώ και δύο χρόνια, έχει την ίδια ομάδα, χωρίς να έχει κάνει πολλές αλλαγές.
- Παίζοντας εδώ στην Λάρνακα απέναντι στην ΑΕΚ, πιστεύω ότι, επιθετικά παίξαμε καλά.
- Είχαμε πολλά αμυντικά προβλήματα τα οποία πρέπει να διορθώσουμε, ιδιαίτερα τα κενά που είχαμε μέσα στο παιγνίδι κι όταν τα διορθώσουμε, η συνέχεια θα είναι πολύ καλή για μας.
- Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, όλοι έδωσαν το μάξιμουμ και έγινε ένα πολύ καλό παιγνίδι.
- Βλέπουμε την συνέχεια.
- Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ.

ΤΟΜΑΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΕΝ:
- Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Τους παίξαμε στα ίσια όμως. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά πήραμε ένα βαθμό. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
- Όταν όμως προηγείσαι δυο φορές ήταν φυσιολογικό να προσπαθήσεις να ελέγξεις τον αγώνα. Με δυο λάθη όμως αφήσαμε τον ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε λίγο νευρικά, τους δώσαμε την μπάλα και είχαν ευκαιρίες. Όταν το διορθώσαμε, όλα ήταν καλύτερα και φτιάξαμε δυο γκολ με όμορφες προσπάθειες.
- Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Δεν είναι πράγματα που μπορείς να δουλέψεις. Να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στα παιχνίδια, ειδικά με αντίπαλο όπως tο ΑΠΟΕΛ που δεν συγχωρά άμα βρει ευκαιρίες. Πρέπει να διορθώσουμε αυτή την ισοπαλία με νίκη πάνω στον Άρη. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια σαν να είναι με το ΑΠΟΕΛ.
- Ευχαριστώ και τον κόσμο, ελπίζω να το απόλαυσαν, όχι με το αποτέλεσμα, αλλά με δυο καλές ομάδες που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Καλή επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη.


TEAM | APOELGROUP.COM

1 comment:

  1. Άσε ρε φίλε, κακές επιλογές κακή διαχείριση!

    ReplyDelete