Thursday 1 October 2015

MatchDay: SPARTA - ΑΠΟΕΛ, αισιόδοξος ο Temur

- Τη γενέθλια μέρα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο ΘΡΥΛΟΣ αγωνίζεται στην Τσεχική πρωτεύουσα, σε ένα πολύ καθοριστικό αγώνα για την Ευρωπαϊκή του πορεία, με αντίπαλο την Sparta Praha για την 2η αγωνιστική των Ομίλων του Europa League.

- Ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων Τιμούρ Κετσπάγια στη χθεσινή διάσκεψη τύπου, είπε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος για το σημερινό παιγνίδι, «Η πρόκριση θα παίζεται μέχρι το τέλος.. είμαστε έτοιμοι.. Ήρθαμε στην Τσεχία για το θετικό αποτέλεσμα» ενώ στη συνέχεια είπε ότι «έχουμε μελετήσει καλά την Πράγα, ενώ την έχουμε δει και σε ορισμένα παιγνίδια.»

- Πέραν από τα γνωστά αγωνιστικά προβλήματα με τους τραυματισμούς των Astiz, Pardo, Shokos, Nafiu, Vinicius, Πιέρου και Νεκτάριου, μεγάλος απών από το σημερινό παιγνίδι, καθώς και από τα 2 επόμενα Ευρωπαϊκά, θα είναι ο Tomas De Vincenti.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

- Το κενό που αφήνει η απουσία του ΝΤΕΒΙ στη μεσαία γραμμή και πίσω από τον προωθημένο Φορ, καλείται τώρα να αναπληρώσει ο Σεμίρ Στίλιτς, που στο παιγνίδι με τον ΑΡΗ είχε μια καλή παρουσία, κάτι που έδωσε αισιόδοξο μήνυμα για την παρουσία του στο σημερινό παιγνίδι.

- Στην άμυνα έχουμε την επιστροφή των ΑΜΟΡΙΝ και Αντωνιάδη, κάτι που ανακουφίζει τον Γεωργιανό Κόουτς αφού θα του επιτρέψει να επαναφέρει πίσω στην κανονική του θέση στα χαφ, τον εκ των Αρχηγών του ΘΡΥΛΟΥ, Νούνο Μοράϊς.

- Καθοριστικός ο σημερινός αγώνας αφού σήμερα στην Πράγα "δοκιμάζονται οι αντοχές της ομάδας" όπως γράψαμε εδώ και μέρες, παρόλα αυτά ο Τιμούρ στη χθεσινή διάσκεψη θέλοντας να αποφορτίσει λίγο το βάρος από τους ποδοσφαιριστές, δήλωσε ότι η πρόκριση θα παίζεται μέχρι το τέλος.

Αποστολή:
Τερματοφύλακες: Boy Waterman, Jordi Codina, Τάσσος Κίσσας.
Αμυντικοί: Mario Sergio, Μάριος Αντωνιάδης, Νικόλας Ιωάννου, Carlao, Amorin, Ραφαήλ Αναστασίου.
Μέσοι: Nuno Morais(c), Κωνσταντίνος Μακρίδης, Κωστάκης Αρτυματάς, Χρίστος Τζιαμάς, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης(c), Γιώργος Εφραίμ, Vieira Vander, Στάθης Αλωνεύτης, Tomas De Vincenti, Semir Stilic.
Επιθετικοί: Fernando Cavenaghi, Mateusz Piatkowski.

Πρόβλεψη 11αδας:
Waterman
Sergio, Carlao, Amorin, Αντωνιάδης
Morais(c), Μακρίδης
Εφραίμ, Stilic, Vander
Cavenaghi

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Πολωνός Pawel Gil με βοηθούς τους συμπατριώτες του Piotr Sadczuk (1ος), Marcin Borkowski (2ος) και επιπρόσθετους τους επίσης Πολωνούς Bartosz Frankowski (1) και Krzysztof Jakubik (2). Τέταρτος Διαιτητής ο Konrad Sapela κι αυτός από την Πολωνία.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ UEFA Referee Observer: Michel Piraux (Βέλγιο)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ UEFA Delegate: Vignir Thormodsson (Ισλανδία)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
  • Το βράδυ αναμένεται να βρεθούν στις κερκίδες του Generali Arena, 1000 φίλοι του ΑΠΟΕΛ, ενώ η τοπική αστυνομία σταμάτησε την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα στις 10,000 μετά από απειλές των φανατικών της Σπάρτα.
  • Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα μεταξύ 12:00-14:30 στο ξενοδοχείο Jasmin στη Πράγα θα υπάρχει ελεύθερη προπώληση εισιτηρίων για τους οπαδούς μας.
  • Οι ίδιοι οι οργανωμένοι, αποφάσισαν να μποϊκοτάρουν το σημερινό παιγνίδι, για την απόφαση της ΟΥΕΦΑ να δοθεί 1 ευρώ από κάθε εισιτήριο για τους πρόσφυγες από την Συρία με την οποία δεν συμφωνούν για καθαρά ρατσιστικούς λόγους.
  • Τονίζουμε ότι στο στάδιο δεν θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία και δεν θα επιτραπεί σε οποιονδήποτε να προσεγγίσει το στάδιο χωρίς εισιτήριο.


Αστυνομία:
Προσοχή: Όλες οι πληροφορίες για τα Αστυνομικά μέτρα προστασίας, ΕΔΩ!

ΣΤΟΛΗ:
Με την γαλαζοκίτρινη στολή θα αγωνιστεί απόψε ο ΑΠΟΕΛ.
Λευκή με πορτοκαλί για τον τερματοφύλακα.


ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
sports live
Μετάδοση και περιγραφή αγώνα.
Τηλεοπτικά:

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κρατικό κανάλι της Κύπρου ΡΙΚ, στα κανάλια ΡΙΚ 2 και ΡΙΚ HD σε ελεύθερη μετάδοση.


LiveChat:

Ζωντανή περιγραφή του αγώνα θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας σε LiveChat με ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με την ιστοσελίδα μας.

Χορηγός:

LIVEchat Sponsor

Χορηγός της σημερινή ζωντανής περιγραφής είναι η διαδικτυακή στοιχηματική εταιρεία bet365.com.
LiveChat Sponsor.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα και λάβετε το 100% Μπόνους σας.

Ο αγώνας AC Sparta Praha-APOEL FC είναι ορισμένος για τις 19:00 (20:00 ώρα Κύπρου), ενώ η ζωντανή περιγραφή από την ιστοσελίδα μας, θα αρχίσει στις 19:30.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
04/08/04 UCL Sparta Praha 2-1 APOEL (Χαραλαμπίδης)
28/07/04 UCL APOEL 2-2 Sparta Praha (?)
Η κερκίδα του ΘΡΥΛΟΥ τον Αύγουστο του 2004 στο ίδιο γήπεδο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - SPARTA PRAHA:
Coach: Z. Ščasný

D.Bičík, M.Holek(?), C.Nhamoinesu, M.Hybš, M.Matějovský, B.Dočkal, J.Hušbauer, P.Jiráček, L.Krejčí, M.Frýdek jr., D.Lafata, K.Fatai, L.Mareček, M.Štěch, J.Brabec, R.Kováč, M.Steinhöfer, F.Litsingi.

No comments:

Post a Comment