Friday 18 December 2015

Πώς να κερδίσω πως…?


Με τέτοιο προϋπολογισμό η απώλεια του πρωταθλήματος σημαίνει και διάλυση..

- Παρασκευή σήμερα και ενώ θα έπρεπε να νοιώθω χαλαρός και ανακουφισμένος που έρχεται Σαββατοκύριακο, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Έντονος προβληματισμός με έχει κυριεύσει αφού δεν βλέπω με ποιο τρόπο το ΑΠΟΕΛ θα κερδίσει τα επόμενα 2 ματς ξεκινώντας από την Πάφο.

Πώς να κερδίσω πως…?

Πώς να κερδίσω έχοντας 7 παίκτες ΠΑΛΙ εκτός ομάδας? Καρλάο, Μπίδης, Σωτηρίου, Ιωάννου, Αλωνεύτης (ναι είναι ακόμα στο ΑΠΟΕΛ για όσους το ξέχασαν), Ντέβι και Αστίθ? Αν προσθέσεις σε αυτούς του κρουσμένους κυριολεκτικά Σέρτζιο, Μοράις, τον κάκιστο το τελευταίο διάστημα Βινίσιους, τον γυάλινο Εφραίμ, τον «βουρώ βουρώ απλά για να βουρώ Μακρίδη» και κάτι πολωνέζικες παλιοσαβούρες που απλά είδαν φως και μπήκαν μέσα, ε τότε μάλλον εξηγείται το συναίσθημα.

Στον αυτόματο ο Αρχάγγελος. Κ-Υ-Ρ-Ι-Ο-Λ-Ε-Κ-Τ-Ι-Κ-Α! Να πω για τα κακομαθημένα μας που παίρνουν on average €20,000 ο κάθε ένας από αυτούς το μήνα, αλλά μόλις δεχθούν παρατήρηση τρέχουν στον Πρόδρομο? Να πω για τον Τιμούρ ο οποίος μπορεί να μην φέρει απόλυτα την ευθύνη για το μπουρδέλο που επικρατεί αλλά έχει αποτύχει σε μεγάλο βαθμό να επιβάλει πειθαρχία στους παίκτες?

Η περίπτωση Ντε Βισέντι αποτελεί τρανό παράδειγμα.. Και να σας πω και το λόγο που δεν μπορεί η διοίκηση να είναι πιο αυστηρή μαζί του? Επειδή δεν έχουμε άλλο! Με 9 γκολ φέτος ο Ντε Βισέντι είναι εκ των πολυτιμότερων μας παικτών.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Επειδή όμως ο προγραμματισμός (λέμε τώρα) του καλοκαιριού πήγε τόσο καλά ούτε και για αυτόν υπάρχει αντικαταστάτης!

Οι μυϊκοί τραυματισμοί είναι και πάλι στο επίκεντρο. Πως γίνεται? Να σας πω εγώ πως γίνεται.. Δύο λόγοι…

  • 1. Δε νοείται για μία ομάδα που θέλει να θεωρείται σοβαρή να αλλάζει γυμναστές κάθε 3-4 μήνες! Η άποψη μου είναι ότι το ΑΠΟΕΛ πρέπει να προσλάβει μία ομάδα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ γυμναστών η οποία θα εργοδοτείται στον Αρχάγγελο επί μονίμου βάσεως. Δεν μπορεί κάθε τρεις και λίγο όποιος έρχεται να αλλάζει τη φιλοσοφία εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών είτε αυτή αφορά την προετοιμασία είτε την αγωνιστική περίοδο. Όποιος προπονητής δεν το σέβεται αυτό να γυρευτεί αλλού! Άποψη μου…
  • 2. Επίσης, τα τελευταία χρόνια το ΑΠΟΕΛ παίζει μέσο όρο 50 παιγνίδια τον χρόνο. Δεν μπορεί να έχω το Μοραίς, το Σέρτζιο κλπ να αγωνίζεται και με τη Σάλκε και με την ανόρθωση και με τον Ερμή. Απλά δε γίνεται… Οι ανάσες επιβάλλονται. Δεν είναι μηχανές. Επαναλαμβάνω. Δεν είναι μηχανές. Όταν όμως ο προγραμματισμός σου έχει αποτύχει σε τέτοιο βαθμό με αποτέλεσμα πχ οι μπακ σου να είναι από τα lidl, ε τότε ναι.. ο Σέρτζιο και ο κάθε Σέρτζιο θα παίζει συνέχεια βασικός και θα αδυνατεί να κάνει ακόμη και τα απολύτως βασικά.

Τέσσερις παίκτες ΧΘΕΣ! Αν θέλετε να σώσετε την παρτίδα.. Διαφορετικά ετοιμαστείτε για ολοκληρωτική διάλυση. Γιατί με τέτοιο προϋπολογισμό η απώλεια του πρωταθλήματος σημαίνει και διάλυση..

Και ένα τελευταίο ίσως και το πιο σημαντικό… Το υφιστάμενο συμβούλιο της εταιρείας έχει δύο επιλογές. Είτε να ενισχυθεί είτε να υποβάλει την παραίτηση του. Οι αδυναμίες είναι πλέον ορατές σε όλα τα επίπεδα με άμεσο αντίκτυπο και στην ομάδα. Δε θα ονοματίσω γιατί ενδεχομένως να αδικήσω και κάποιους. Βγάζει μάτι όμως. Υπολειτουργούμε…

ΥΓ: Επιτέλους βάλτε θέμα στο συμβούλιο πρόσληψης Διευθυντή Ποδοσφαίρου. Δεν τα ξέρετε ούλλα! Καταλάβετε το… Άτομα της εμβέλειας του Ζόρντι Κρόιφ θα έλυναν πάρα πολλά προβλήματα και θα ελαχιστοποιούσαν το ποσοστό λάθους σε μεγάλο βαθμό. Καλή σας μέρα…

NO FEAR


SPONSORED:

SEDIA - AVN OFFICE FURNITURE LTD | Χριστουγεννιάτικες Προσφορές καθημερινά στο κατάστημα μας | Ανθυπολοχαγού Γεωργίου Σάββα Γεροσκήπου - Πάφος | Tel: 26967600
AVN OFFICE FURNITURE LTD
facebook.com/Avnsedia

No comments:

Post a Comment