Sunday 3 January 2016

Matchday: ΑΠΟΕΛ - ΔΟΞΑ | Δυο τα ερωτήματα στην 11αδα του Τιμούρ

Επαναρχίζει σήμερα το απόγευμα στις 18:00 η αγωνιστική δράση για τον «ΘΡΥΛΟ» ενώ η 17η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται αύριο.

Ο πρώτος ημερολογιακός αγώνας του «ΘΡΥΛΟΥ» για το 2016, βρίσκει την ομάδα με τα ίδια ακριβώς δεδομένα όπως την άφησε το 2015, αφού στο αγωνιστικό πλάνο του Τιμούρ δεν περιλαμβάνονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της χειμερινής περιόδου Γιαννιώτας και Μιλάνοφ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς(!) της ΚΟΠ, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν από τον επόμενο αγώνα, ενώ εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Ντε Βινσέντι που συμπληρώνει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του και οι τραυματίες Καρλάο, Ινάκι Αστίς καθώς και ο Στάθης Αλωνεύτης.

Δυο τα ερωτήματα για τη σημερινή 11αδα, κατά πόσον ο Τιμούρ θα αλλάξει τον ΑΣΣΟ δοκιμάζοντας τον Πάρντο για πρώτη φορά στην φετινή αγωνιστική περίοδο και αν θα προτιμήσει τον Στίλιτς στο ρόλο του επιτελικού μέσου ή θα κρατήσει τον Μακρίδη. Στην άμυνα αναμένεται να παραταχθούν οι Σέρτζιο, Αμορίν, Αρτυματάς, Αντωνιάδης και στα χαφ ο Νούνο με τον Βινίσιους. Κορυφή θα παίξει ο Καβενάγκι έχοντας στα πλάγια του, τους Εφραίμ και Βάντερ.

Ο Πρόεδρος Πετρίδης στο μήνυμα του για τη νέα χρονιά, διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι "η αγωνιστική εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί κι ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί πιο ισχυρός" ενώ υποσχέθηκε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα καταφέρει να ανατρέψει τα βαθμολογικά δεδομένα και στο τέλος θα στεφθεί πρωταθλητής όπως το έχει πράξει ξανά. Αυτό αναμένει όλη η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Καλή επιτυχία στον «ΘΡΥΛΟ» για μια νέα αρχή στη νέα ημερολογιακή χρόνια 2016.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Τερματοφύλακες: Boy Waterman, Τάσος Κίσσας, Urko Pardo.
Αμυντικοί: Mario Sergio, Ανδρέας Ασσιώτης, Μάριος Αντωνιάδης, Νικόλας Ιωάννου, Amorin, Κωστάκης Αρτυματάς, Ραφαήλ Αναστασίου.
Μέσοι: Nuno Morais, Vinicius, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Vieira Vander, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Εφραίμ, Βασίλης Παπαφώτης, Semir Stilic.
Επιθετικοί: Πιέρος Σωτηρίου, Fernando Cavenaghi, Mateusz Piatkowski.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 11ΑΔΑΣ:
Pardo
Sergio - Amorin - Αρτυματάς - Αντωνιάδης
Morais - Vinicius
Εφραίμ - Stilic - Vander
Cavenaghi

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής του σημερινού αγώνα ο εχθρός του ΑΠΟΕΛ Βασίλης Δημητρίου με Α' Βοηθό τον Ιωάννη Λαζάρου και Β' Βοηθό τον Χαράλαμπο Γεωργίου. 4ος διαιτητής ο Σάββας Ζαφείρης και Παρατηρητής ο έτερος εχθρός του ΑΠΟΕΛ, ο αδαής Κώστας Καπιτανής.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
€15 το κανονικό, €10 το μαθητικό και €1 το παιδικό
Αγορά από το διαδίκτυο μέχρι τις 16:00
Οι είσοδοι και τα ταμεία του Σταδίου θα ανοίξουν στις 16:30
Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Loyalty Card.
Για την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται ταυτοποίηση του ονομαστικού εισιτηρίου με την ταυτότητα του κατόχου.

ΚΑΡΤΕΣ:
Στο όριο των 5 κίτρινων καρτών βρίσκεται ο Νεκτάριος και στις 3 ο Βάντερ, ο Αρτυματάς και ο Αντωνιάδης. Σε περίπτωση νέας κίτρινης, χάνουν τον επόμενο αγώνα.

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:


Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, από το κανάλι 301 Cytavision Sports +1.



LIVEstream:

Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ.

Για εγγραφή ΕΔΩ.

Πληροφορίες *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης.

Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

LiveChat:

Ζωντανή περιγραφή LIVEchat του αγώνα, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του παιγνιδιού.

Χορηγός:
SEDIA - AVN OFFICE FURNITURE LTD
Τη σημερινή ζωντανή περιγραφή, χορηγούν τα καταστήματα επιπλώσεων γραφείου SEDIA - AVN OFFICE FURNITURE LTD στην οδό Ανθυπολοχαγού Γεωργίου Σάββα, Γεροσκήπου - Πάφος, Tel: 26967600

Ώρα έναρξης του αγώνα στις 18:00 το απόγευμα, ενώ η ζωντανή περιγραφή από την ιστοσελίδα μας, θα αρχίσει στις 17:30

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ:
Embedded image permalink


ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις των 2 ομάδων, με τον ΑΠΟΕΛ γηπεδούχο, ο Θρύλος κέρδισε 6 φορές ενώ 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Τα τέρματα: 23-10
10/11/14 ΑΠΟΕΛ 0-0 ΔΟΞΑ
22/02/14 ΑΠΟΕΛ 5-1 ΔΟΞΑ
16/09/12 ΑΠΟΕΛ 3-1 ΔΟΞΑ
21/11/10 ΑΠΟΕΛ 3-1 ΔΟΞΑ
26/09/09 ΑΠΟΕΛ 3-0 ΔΟΞΑ
01/09/08 ΑΠΟΕΛ 3-2 ΔΟΞΑ
02/09/07 ΑΠΟΕΛ 3-2 ΔΟΞΑ
26/10/03 ΑΠΟΕΛ 3-3 ΔΟΞΑ

ΣΗΜΕΡΑ:
Κυριακή, 3 Ιανουαρίου
16:00 ΑΕΚ - Άρης (Cytavision Sports 1) | Στάδιο: Γ.Σ.Ζ

Sponsored:
SEDIA - AVN OFFICE FURNITURE LTD

No comments:

Post a Comment