Sunday 17 January 2016

MatchDay: ΑΠΟΕΛ - ΕΝΩΣΗ | Γενικός ξεσηκωμός... να μην "κλοτσήσουμε" την ευκαιρία


Μπορεί να έχασε η ΑΕΚ από την ΑΕΛ ψες το βράδυ, όμως η διαφορά από τους Σκαλιώτες θα παραμείνει στους 7 βαθμούς αν δεν νικήσουμε σήμερα το Παραλίμνι. Δεν πρέπει να "κλοτσήσουμε" την ευκαιρία, να μειωθεί η διαφορά και να πλησιάσουμε περισσότερο στην κορυφή.

Γενικός ξεσηκωμός... αυτό πρέπει να γίνει σήμερα, όλοι ΓΣΠ, ο κόσμος πρέπει να αφήσει τις καφετέριες και τον καναπέ και να πάει στο γήπεδο, η ομάδα μας χρειάζεται στο πλευρό της. Δεν είναι αρκετή η βοήθεια από τους άλλους, πρέπει κι εμείς να φανούμε συνεπείς κάνοντας το καθήκον μας.

Τα δυο τελευταία αποτελέσματα με ΑΡΗ στο πρωτάθλημα και Σαλαμίνα στο κύπελλο, έφεραν την ηρεμία στην ομάδα, μετά την παρατεταμένη αγωνιστική κοιλιά και τις ήττες στα ντέρμπι του ΓΣΠ, όμως σε καμιά στιγμή δεν πρέπει να εφησυχαστούμε πρέπει να συνεχίσουμε να βλέπουμε μπροστά, μέχρι να φθάσουμε στον στόχο μας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Στο πλάνο του Τιμούρ χωρούν μόνο όσοι μπορούν να αντέξουν την "πίεση" που έχει προκαλέσει η καλοδεχούμενη ήττα της ΑΕΚ και η πρόκληση για μείωση της διαφοράς. Η νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι το απόλυτο ζητούμενο.

Ο ΑΣΣΟΣ δικαιωματικά θα πρέπει να δοθεί στον Πάρντο που τα πήγε καλά με την Σαλαμίνα παρ όλο που δεν πιέστηκε, η παρουσία του και μόνο κάτω από τα γκολ ποστ, φέρνει ασφάλεια και σιγουριά καλύτερη από αυτή του Βάτερμαν. Γρίφο αποτελεί η συγκρότηση της αμυντικής τετράδας, με μόνο σίγουρο τον Αμορίν, ενώ για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις, πιθανότητες έχουν όλοι της αμυντικής γραμμής. Δεν θα 'ταν έκπληξη η χρησιμοποίηση του Μερκή παρ ότι του λείπουν παιγνίδια. Στα χαφ οι Νούνο και Βινίσιους έχουν εξασφαλισμένες τις θέσεις. Στα φτερά οι Γιαννιώτας, Εφραίμ, Βάντερ και Χαραλαμπίδης διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα με τους δυο πρώτους να είναι οι επικρατέστεροι. Ως επιτελικός, αναμένεται να παίξει ο Ντε Βινσέντι και ο Καβενάγκι στη κορυφή της επίθεσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Τερματοφύλακες: Urko Pardo, Boy Waterman, Τάσος Κίσσας.
Αμυντικοί: Mario Sergio, Zhivko Milanov, Μάριος Αντωνιάδης, Νικόλας Ιωάννου, Amorin, Carlao, Γιώργος Μερκής.
Μέσοι: Nuno Morais, Vinicius, Tomas De Vincenti, Semir Stilic, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Εφραίμ, Γιάννης Γιαννιώτας, Vieira Vander, Νεκτάριος Αλεξάνδρου.
Επιθετικοί: Fernando Cavenaghi, Πιέρος Σωτηρίου, Mateusz Piatkowski.

Εκτός αποστολής οι τραυματίες, Κωστάκης Αρτυματάς και Ινάκι Αστίς, σταθερά εκτός αποστολής κι ο Αλωνεύτης.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 11άδας:
PARDO
MILANOV - AMORIN - ΜΕΡΚΗΣ - ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
MORAIS (c) - VINICIUS
ΕΦΡΑΙΜ - DE VINCENTI - ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ
CAVENAGHI

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής ο Λούκας Σωτηρίου με Α' Βοηθό τον Μάριο Καλογήρου και Β' Βοηθό τον Χρίστο Ε. Χρίστου. 4ος Διαιτητής ο Κώστας Νικολάου και Παρατηρητής Διαιτησίας ο κύριος Λοϊζος Λοϊζου.

ΚΑΡΤΕΣ:
Στο όριο των 5 κίτρινων καρτών, ο Νεκτάριος.
Στο όριο των 3 κίτρινων καρτών είναι οι Αντωνιάδης και Βάντερ, το ίδιο κι ο Αρτυματάς που δεν αγωνίζεται.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
- Τιμές €15 το κανονικό, €10 το μαθητικό και €1 το παιδικό.
- Προπώληση από το διαδίκτυο μέχρι τις 18:00
- Από τα ταμεία του ΓΣΠ στις 16:30
- Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 16:30
- Για την είσοδο στο γήπεδο θα γίνεται ταυτοποίηση του ονομαστικού εισιτηρίου με την ταυτότητα του κατόχου.
- ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΚΔΟΣΗΣ LOYALTY CARD ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΣΠ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ/ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, από το κανάλι 303 Cytavision Sports +3.

LIVEstream:
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ. Για εγγραφή ΕΔΩ.

Πληροφορίες *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

LiveChat:

Ζωντανή περιγραφή LIVEchat του αγώνα, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του παιγνιδιού.

Χορηγός της ζωντανής περιγραφής (LIVEchat Sponsor) το Λιβανέζικο εστιατόριο FANOUS στην οδό Σόλωνος στη Λευκωσία ΤΗΛ: 22666663


Ώρα έναρξης του αγώνα στις 18:00 το απόγευμα, ενώ η ζωντανή περιγραφή από την ιστοσελίδα μας, θα αρχίσει στις 17:30

ΤΙΜΟΥΡ:
Θέλει την 14η νίκη ο Τιμούρ.
Απολογισμός Τιμούρ 2015/16:
Σε 24 αγώνες (Ευρώπη, Πρωτάθλημα, Κύπελλο): 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και 9 ήττες.

ΕΝΩΣΗ:
- Ο Βέλγος προπονητής της Ένωσης Ronny Van Geneugden, έρχεται στη Λευκωσία έχοντας στην διάθεση του όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές συν του νέου τερματοφύλακα Santini , πλην των τιμωρημένων, Bouwman, Ransbeeck και του Κροάτη πρώην ΑΠΟΕΛίστα φορ Mario Budimir.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Από το 2004, έγιναν 10 αγώνες ανάμεσα στις 2 ομάδες στο ΓΣΠ, με τον ΑΠΟΕΛ να μετρά 9 νίκες και την Ένωση μόνο 1. Δεν υπάρχει ισοπαλία. Τα τέρματα 18-6
02/09/13 ΑΠΟΕΛ 3-0 ΕΝΠ
15/12/12 ΑΠΟΕΛ 1-0 ΕΝΠ
12/03/12 ΑΠΟΕΛ 1-0 ΕΝΠ
18/12/10 ΑΠΟΕΛ 2-1 ΕΝΠ
10/01/10 ΑΠΟΕΛ 3-1 ΕΝΠ
01/11/08 ΑΠΟΕΛ 1-0 ΕΝΠ
20/01/08 ΑΠΟΕΛ 0-1 ΕΝΠ
13/01/07 ΑΠΟΕΛ 3-2 ΕΝΠ
18/09/05 ΑΠΟΕΛ 2-0 ΕΝΠ
03/10/04 ΑΠΟΕΛ  2-1 ΕΝΠ

19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
Απόλλωνας 0–0 Ομόνοια
Αγία Νάπα 1–7 Ανόρθωση
ΑΕΚ 0-2 ΑΕΛ

ΚΥΡΙΑΚΗ, 17.01.2016
16:00  Ερμής Αραδίππου – Εθνικός Άχνας  (CYTAVISION)
17:00  Άρης – Δόξα Κατωκοπιάς (CYTAVISION)
18:00  ΑΠΟΕΛ – ΕΝ Παραλιμνίου (CYTAVISION)

ΔΕΥΤΕΡΑ, 18.01.2016
19:00  Πάφος FC- Νέα Σαλαμίνα (CYTAVISION)

SPONSORED:


No comments:

Post a Comment